Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » a czasem nie na temat ...

a czasem nie na temat ...

Jagodaa 22:16, 24 maj 2015

Choiny masz u mnie
malkul 12:19, 25 maj 2015

Znów nmam złe wieści
Nornice są zmorą wszystkich działkowców, ogrodników i miłośników przyrody - podgryzają korzonki rośli, niszcząc uprawy. jednego buka zlatia zjadły mi do gołego pala walczy juz dwa lata
malkul 18:20, 25 maj 2015

mam problem z nimi`. masz PW
katiaxx 20:46, 25 maj 2015

malkul napisał(a)
Znów nmam złe wieści
Nornice są zmorą wszystkich działkowców, ogrodników i miłośników przyrody - podgryzają korzonki rośli, niszcząc uprawy. jednego buka zlatia zjadły mi do gołego pala walczy juz dwa lata

może byś coś dobrego przyniosła dla odmiany ?
lojalna_ 08:59, 26 maj 2015

Kaska moje graby tez tskie mniej zywe, listki troche zzólkły i zwinęły sie lekko w dolnych partiach u mnie to chyba grzyb ....i nawet oprysku nie ma kiedy zrobic bo ciagle leje. Buziaczki
katiaxx 19:17, 26 maj 2015

lojalna_ napisał(a)
Kaska moje graby tez tskie mniej zywe, listki troche zzólkły i zwinęły sie lekko w dolnych partiach u mnie to chyba grzyb ....i nawet oprysku nie ma kiedy zrobic bo ciagle leje. Buziaczki

u mnie też ciągle leje, zaczynam mieć depresję a olewam te graby, myślę sobie że może od nich za dużo wymagam, biedactwa, korzenie maleńkie , mam nadzieję że w przyszłym roku bujną.
tusiawka 10:50, 28 maj 2015

Coś się dzieje u Ciebie? Straszna cisza ostatnio.
iwka 10:57, 28 maj 2015

katiaxx napisał(a)

u mnie też ciągle leje, zaczynam mieć depresję a olewam te graby, myślę sobie że może od nich za dużo wymagam, biedactwa, korzenie maleńkie , mam nadzieję że w przyszłym roku bujną.

słuszne podejscie do grabów, za rok ruszą z kopyta

Słoneczko świeci, depresji juz nie ma !!!
Magda70 10:58, 28 maj 2015

Katarzyno...jak graby...bo jakieś wieści złe czytam...
Kurde ale ja przez tę Anglie mam zaległości u wszystkich. Ręcę mi normalnie opadają! Zachciało mi się zdjęć 700 robić
mooniasz 13:58, 28 maj 2015

katiaxx napisał(a)

nie wiem czy mi dorównasz, dziś przeszłam samą siebie, w sumie to mam przymusowe wolne od ogrodu , siedzę tu teraz cała w stresie. Zakupiłam dziś w sklepie odstraszacz na kreta w płynie, do zastosowania na lotniska boiska - inaczej mówiąc w sam raz do mojego do mojego ogrodu

Nałożyłam rękawiczkii przystąpiłam do akcji, no ale tu kropelka, tam kropelka, coś ściekło po butelce, dotknęłam rękawiczkami, potem wymsknął mi się niesforny kosmyk włosów (ach) no i ręką w tejże rękawiczce ten kosmyk sobie za ucho zahaczałam,potem włożyłam rękę do kieszeni po chusteczkę no i tak to ...

jestem po drugiej kąpieli, z peelingiem, nadal coś mi nie pasuje , hmmm ... nie wiem ile w tym mojego urojenia a ile prawdy, zaczynam współczuć kretom nie wiem czy ktoś to stosował ale przestrzegam , trzeba to robić w gumowych rękawiczkach, kombinezonie do ściągania azbestu i gumowcach

czy to przynajmniej pomoże ?

moja gnojówka z pokrzyw jest brązowa, tak ma być ?

Witam, podczytuję wątek po cichutku, ale w tym miejscu nie wytrzymałam, popłakałam się ze śmiechu Tak więc zapisuję się oficjalnie do fanów, pozdrawiam