Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » a czasem nie na temat ...

a czasem nie na temat ...

mooniasz 14:15, 28 maj 2015

katiaxx napisał(a)
oglądały ?

http://www.filmweb.pl/film/Interstellar-2014-375629

super ,

na dziś mam prometeusz ale nie wiem czy mi się chce

Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale odpowiem. Ja oglądałam - sam film ok.,lubię fantastykę w każdej postaci, plus fajna refleksja nad tym, dokąd zmierza przyszłość naszej planety - to z kolei dla ekolubów. Plus oczywście Matthew David McConaughey.. a to chyba lubią wszyscy, tzn. wszystkie
jazzy 15:09, 28 maj 2015

mooniasz napisał(a)
Plus oczywście Matthew David McConaughey.. a to chyba lubią wszyscy, tzn. wszystkie

Czy ja wiem... Ja wole Russell'a Crowe'a
katiaxx 16:27, 28 maj 2015

mooniasz napisał(a)

Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale odpowiem. Ja oglądałam - sam film ok.,lubię fantastykę w każdej postaci, plus fajna refleksja nad tym, dokąd zmierza przyszłość naszej planety - to z kolei dla ekolubów. Plus oczywście Matthew David McConaughey.. a to chyba lubią wszyscy, tzn. wszystkie

Mnie się film baaardzo podobał, bo ma namiastki klimatu Tarkowskiego i takiego starego s-f , ja to bardzo lubię efekty specjalne są tylko dodatkiem i jest ich w sam raz,

a Matthewu Davida kocham miłością beznadziejną , egzystencjalną i porusza mnie do żywego od kiedy obejrzałam True Detective, czyli od kiedy zaczął być mniej przystojny

a jeśli chodzi o ogród i kogoś to interesuje to we dwóch z Emem kopiemy rów na barierę korzeniową od bambusa, robota jak w kopalni,jestem skąpa wiec nie kupuję kilofa ale przydałby się jak nic

do tego ciągłe pytania Ema ; po co kopiemy tak głęboko, czy to musi być tak głęboko, a nie wystarczyłoby mniej głęboko, kto wymyślił że to ma być tak głęboko ?

ps odnośnie interstellara mamy nawet takie powiedzenie w kwestiach nieśmiertelności że i tak wszyscy się spotkamy za półką z książkami

katiaxx 16:28, 28 maj 2015

tusiawka napisał(a)
Coś się dzieje u Ciebie? Straszna cisza ostatnio.

coś się dzieje ale pokazywać nie ma co zatem siedzę cicho
Olili 19:16, 28 maj 2015

pokaż coś ,pokaż
Kuba 20:34, 28 maj 2015

chociaż dół pokaż
ewakatowice 20:41, 28 maj 2015

Kasiu, pokazuj, śmiało!
Sebek 20:46, 28 maj 2015

My tu czekamy
Magda70 20:58, 28 maj 2015

pokaż te bambusy
katiaxx 21:15, 28 maj 2015

No , jak miło że zaglądacie Bambusy jeszcze w doniczkach, wykopane obrzeże na 65 cm na barierę i bariera wymierzona, niby 65 cm ale roboty sporo i miejsca niewiele, nie wygodnie, nie ma się jak ruszyć bo obrzeże betonowe, rabata na bambusy ma 1,5 x3 - coś koło tego
mam rozładowany aparat wiec zrobiłam fotkę tel. z balkonu, przepraszam za jakość, u mnie tak wszystko się wlecze , ech , szkoda gadać ogrodnik y się przydał

Jutro em zrobi łącznik do tej bariery i ją połączy śrubami.

a poza tym coś tam robię codziennie, dziś nawoziłam trawnik humusem , lałam i lałam i lałam, to się dość wolno zużywa, w sobotę planuję wyjazd do PRAwDZIWEJ szkółki - Kurowscy po brzózki, nie mogę się doczekać

potrzebuję lata, ciepła, u nas szal na badmintona w tym sezonie, bosko się gra