Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

margaretka3 00:04, 19 sie 2015

Oo rety, miałaś przeżycia, najgorsze pierwsze chwile w takiej sytuacji, stres ogromny. Mam trzech synków, więc wiem Było poparzenie, szyta broda, złamana ręka i szyta głowa.
Ale największego stracha to napędził mi mąż jak rok temu zasnął za kierownicą... I tak się dobrze skończyło, św. Krzysztof w dzień imienin go jednak upilnował. Więc mąż teraz ma szlaban na nocne jeżdżenie.
sylwia_slomc... 01:12, 19 sie 2015

Marga napisał(a)
Sylwio, aleś miała przeboje dzisiaj Współczuję i wiem jak to jest mieć dwóch synów. Siostra mi mówi ostatnio "weź ich ogarnij jakoś bo wyglądają jak dzieci przemocy tacy poobijani!" Chyba musiałabym ich powiązać żeby tak nie biegali. Miałam nadzieję, że im z wiekiem przejdzie, ale widzę po Tobie, że to nierealne i tylko będzie się nasilało....cóż, takie życie.
A Twój Młody dostał nauczkę, to może będziesz miała spokój chociaż przez jakiś czas

Jak skończy irysową rabatę to pochwal się

Też miałam nadzieje, że wyrosną, a teraz Im mówię, żeby rośli żenili się i wyny z domu niech się żona martwi, ale mi nie wierzą ha ha
Dobre dzieci mam tylko strasznie nieuważne, nieostrożne i pechowe

A rabata będzie iryskowo liliowcowa
sylwia_slomc... 01:31, 19 sie 2015

margaretka3 napisał(a)
Oo rety, miałaś przeżycia, najgorsze pierwsze chwile w takiej sytuacji, stres ogromny. Mam trzech synków, więc wiem Było poparzenie, szyta broda, złamana ręka i szyta głowa.
Ale największego stracha to napędził mi mąż jak rok temu zasnął za kierownicą... I tak się dobrze skończyło, św. Krzysztof w dzień imienin go jednak upilnował. Więc mąż teraz ma szlaban na nocne jeżdżenie.

No to się nawet nie licytuję bo Twoje dzieciaki odpadaja przy moich w przedbiegach ha ha ciesz się, ze tylko tyle je spotkało

Z takich wybitnych zaskoczeń

to starszy

-podcięte dziąsła o ławkę
- operacja przepukliny
-rozbita głowa 3 razy
- wypity lakier do paznokci
- zrzucony przez brata z regału i potłuczona szczęka(twarz czarna od krwiaka, a wypadek godzinę przed powrotem pociągiem z nad morza)
- klejony prawie odcięty opuszek palca wskazującego
-ostra alergia na chlorchinaldin i tantum verde( szpital)
-rozbita broda
- upadek z drążka do podciągania na głowę( wisiał na nim do góry nogami)
- upadek z huśtawki

młodszy

- wylew przy porodzie( zaczęło się od razu)
- sznurówka w żołądku, której kawałek wystawało z buzi i wyciągnęłam sama
- plastikowa zabawka w nosie( uratował nas katar)
- kawałek gumki do mazania w uchu( uratował laryngolog)
- operacja przepukliny( dziedziczne po tacie)
- złamana kość śródstopia
- rozkwaszony nos 2 razy
- usuwanie migdałków( wszystkich)
- próbowano mu w szkole włosy podpalić!!!
- łaził w szkole po zewnętrznej stronie balustrady na wysokości 1 piętra
- zdarta skóra pod pośladkiem na wielkość dłoni dorosłego( cud, że się przeszczepem nie skończyło)
- rozbita głowa

Co Ty na to - a ile przede mną? Bóg raczy wiedzieć. Anioł Stróż ma przy nich roboty pełne skrzydła.

Tatuś ponoć był nie lepszy i tak mu niestety już zostało
07:15, 19 sie 2015
wątek zmienił tor ..wzasadzie to zły tor

horrory sa w Tv ...tu nam tego proszę oszczedzić ...za dużo szczegółów
Kondzio 08:20, 19 sie 2015

Uśmiałem sie popachy jestem okrutny co hi hi hi Wiem bo sam byłem takim dzieckiem hi hi hi troche mi zostało jeszcze ale nie duzo hi hi hi eee_tam dajmy sie jej wygadać troche puści powietrza i na sercu lżej
Marga 08:43, 19 sie 2015

Sylwia,
Rany! No toś teraz dopiero mnie przestraszyła! Aż tyle jeszcze przede mną?
07_Rene 09:01, 19 sie 2015

Tak to jest z chłopakami Widać z tego się nie wyrasta skoro eM też ma przygody Mój jeszcze mały, ale ostatnio włożył głowę między schody ażurowe i mu utknęła. Ta płeć tak ma...
Milka 09:28, 19 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Irenko, a możesz mi je pokazać na fotce? Bo ja bardzo chętna jestem tylko nie zmotoryzowana zupełnie I nie mam pojęcia jak by taką akcję zorganizować?

Dzis jestem poza kompem, gdziefoty, przy okazji pokaźę. No wlasnie ta akcja najtrudniejsza, przy okazji moze cos wpadnie do glowy, w tej chwili tak sucho, ze i tak nie dam rade wykopac, jeszcze roze japonskie, jadalne biała i rozowa w nadmiarze. Z powodowow szpitalnych duzo wspolczucia.
margaretka3 10:13, 19 sie 2015

Kondzio napisał(a)
Uśmiałem sie popachy jestem okrutny co hi hi hi Wiem bo sam byłem takim dzieckiem hi hi hi troche mi zostało jeszcze ale nie duzo hi hi hi eee_tam dajmy sie jej wygadać troche puści powietrza i na sercu lżej

Ja też się uśmiałam Jest co wspominać

Wiesz, to tak ja Mała Mi pisała, jak się dobrze wytarmosi, to wie, że żyje

margaretka3 10:22, 19 sie 2015

Sylwio, wyczytałam, że będziesz się widzieć z Anią w sobotę, więc kichawiec do Ciebie dotrze