Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Magleska 23:46, 08 lip 2017

droga nabiera pędu ....bardzo mi się podoba ,pasuje do ogrodu ,super i zachwyca mnie Twój piękny warzywnik -wszystko rośnie jak na drożdżach zakupy też fajowe -czekam na fotki ,gdzie znajdą miejscówkę .....
a co do smuteczków ....ja staram się kierować zasadą -żyj dziś ,bo wczoraj nie wróci ,a jutro może nie nadejść.... -....nie znamy się ,ale rozumiem i wiem jak to czasami jest trudno....byle zdrowie było... pozdrawiam
Doranma 23:50, 08 lip 2017

Wspaniały warzywnik! Uwielbiam takie "napchane", różnorodne i kolorowe "jadłodajnie"
dominika_ 02:22, 09 lip 2017

Ano miałam, miałam tylko nie dotarłam w Wasze strony. Czyli odwiedziny przeniesione na kolejny nieznany termin. Jak tylko będę w okolicy dam znać Pozdrowienia i udanej wycieczki
sylwia_slomc... 07:16, 09 lip 2017

Magleska napisał(a)
droga nabiera pędu ....bardzo mi się podoba ,pasuje do ogrodu ,super i zachwyca mnie Twój piękny warzywnik -wszystko rośnie jak na drożdżach zakupy też fajowe -czekam na fotki ,gdzie znajdą miejscówkę .....
a co do smuteczków ....ja staram się kierować zasadą -żyj dziś ,bo wczoraj nie wróci ,a jutro może nie nadejść.... -....nie znamy się ,ale rozumiem i wiem jak to czasami jest trudno....byle zdrowie było... pozdrawiam

Relacja będzie pewnie u mnie i u IrenkiCiekawa jestem strasznie Jej ogrodu bo zachwyciłam się nim jako jednym z pierwszych i na stałeJest niesamowicie ciekawy i nawet nie marzyłam, że na żywo zobaczę
sylwia_slomc... 07:18, 09 lip 2017

Doranma napisał(a)
Wspaniały warzywnik! Uwielbiam takie "napchane", różnorodne i kolorowe "jadłodajnie"

Napchana musi być , żeby do sklepu nie trzeba było za często latać bo daleko, a tak to babcia pod ręką wszystko maA i to narzeka, że kwiatków za dużo , a ziemniaków za mało
sylwia_slomc... 07:19, 09 lip 2017

dominika_ napisał(a)
Ano miałam, miałam tylko nie dotarłam w Wasze strony. Czyli odwiedziny przeniesione na kolejny nieznany termin. Jak tylko będę w okolicy dam znać Pozdrowienia i udanej wycieczki

Ok to czekamy na info
gobasia 11:24, 09 lip 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

podziwiaaaam Sylwia jak dajesz radę...wszystko takie dorodne i dopieszczone
Oczy mam jak złotówy jak patrzę
kasiek 15:31, 09 lip 2017

Bale są przyszpilone do gruntu prętami zbrojeniowymi i zostaną do czasu ogrodzeniaTak to cykoria Ciekawe czy będzie chciała u mnie zostać

No to w sezonie da rade ale boję się o zime jak koła zaczną boksować żeby Ci ten żwirek i płyty nie wypchały... Samochody sporo ważą a w zimie każda powierzchnia jest osłabiona. W sumie wystarczyło by część chodnikowych płyt wkopać sztorcem na końcu drogi. Bo szkoda było by takigo dziela
Urszulla 17:54, 09 lip 2017

Sylwia, czy Ty jesteś jeszcze w stanie łapką odmachać?

Bo ta droga to wyczyn tego sezonu, podziwiam. Jak budowaliśmy dom to trzy lata było od 6 rano do 24 bez chwili odpoczynku. Potem mój organizm odmówił współpracy i psychika też zmęczenie materiału. Ale takie sezonowe wyzwania cieszą szybko i szybko się zapomina o trudach.

Kibicuję budowie
Urszulla 18:02, 09 lip 2017

Napchana musi być , żeby do sklepu nie trzeba było za często latać bo daleko, a tak to babcia pod ręką wszystko maA i to narzeka, że kwiatków za dużo , a ziemniaków za mało

Ha ha ziemniaki w cenie

Jak możesz pisać to dopisz mi czy te trociny wysypywaliście bezpośrednio na trawę czy wcześniej rabata była przekopywana?