Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

malgorzata_s... 12:12, 11 sie 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Teraz mnie ciągnie do tego kąta

Też bym nie ciągnęło
pawel_snopek 12:15, 11 sie 2017

Szkoda gryzonia ale na to nie mamy rady. Instynkt kotki to jest normalna rzecz, trzeba jej to wybaczyć, następnym razem to one powinny mieć się na baczności mowa o chomikach. Kiedyś też mieliśmy podobną sytuację tylko z naszym psem sznaucerem, uciekł nam rano a po południu przyniósł do domu małego króliczka już martwego! ale trzeba było mu to wybaczyć z racji że on miał bardzo mocno rozwinięty instynkt łowiecki.
sylwia_slomc... 12:16, 11 sie 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Też bym nie ciągnęło

To się spotkajmy na ławeczce
sylwia_slomc... 12:18, 11 sie 2017

pawel_snopek napisał(a)
Szkoda gryzonia ale na to nie mamy rady. Instynkt kotki to jest normalna rzecz, trzeba jej to wybaczyć, następnym razem to one powinny mieć się na baczności mowa o chomikach. Kiedyś też mieliśmy podobną sytuację tylko z naszym psem sznaucerem, uciekł nam rano a po południu przyniósł do domu małego króliczka już martwego! ale trzeba było mu to wybaczyć z racji że on miał bardzo mocno rozwinięty instynkt łowiecki.

Wybaczyliśmy i dostała prikaz , że ma łapać kreta ....do donicy się kolejny wprowadził i ryje kamyki po jej obwodzie, włóknina go nie powstrzymała, ją też wykopuje. Ręce opadają jeszcze dobrze czegoś nie skończymy , a już natura się sprowadza i robi co chce
pawel_snopek 12:20, 11 sie 2017

Szkoda że na spód nie daliście siatki na krety nawet i parę warstw, krety potrafią być mocno irytujące.
sylwia_slomc... 12:29, 11 sie 2017

pawel_snopek napisał(a)
Szkoda że na spód nie daliście siatki na krety nawet i parę warstw, krety potrafią być mocno irytujące.

Myślałam o niej ale Em powiedział,że jak budynkami otoczone i jeszcze chodnikami dookoła na głębokiej podsypce kamiennej to szans nie ma żeby wlazły, a one skurczybyki górą po chodniku wędrują i włażą pod róże i do donicy już od spodu
Był jeden w końcu kota złapała, przylazł następny i ten to dopiero ryje.
sylwia_slomc... 12:48, 11 sie 2017

Szykuje nam się nowy zakup Kosiarka elektryczna do koszenia w podwórku wzięła i padłaPompa w studni fochy stroi, oby wytrwała choć do końca podlewania. Bo to najgorszy z możliwych momentów.
Mam nadzieję, że nie zaczyna się znów czarna seria
Monia81 12:55, 11 sie 2017

No i to jest złośliwość rzeczy martwych....
Sylwuś nasionka dziwaczków mam, także dam ci je z przyjemnością te które mi się wysiały z nasion po zimie mają około 50 cm, a te co sadziłam z korzeni to są ze trzy razy większe
sylwia_slomc... 13:02, 11 sie 2017

Dzięki
Kawa 15:03, 11 sie 2017

Sylwia
ale cudne poidełka ci wyszły!!!
zazdroszczę cierpliwości
też miałam robić i jakoś mi tak schodzi.....

śliczne hortki ...
gunnera wielka!!