Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

asiak 10:33, 13 sie 2017

Radziu2013 napisał(a)
https://www.youtube.com/watch?v=LILXgORnHdI

Aż mi się przypomniało o tej katastrofie...a poza tym lubię tą piosenkę

Nie znałam tego utworu, piękny...
Radziu2013 10:38, 13 sie 2017

asiak napisał(a)

Nie znałam tego utworu, piękny...

Prawda...i tu widać czym my się przejmujemy...duperelami...a ludzie takie katastrofy mają

"Jeżeli krzyczysz o małych problemach, rozglądnij się, być może ktoś o dużych mówi szeptem" - a tak mi się Sylwia wyrwało...sorry

Optymizm, optymizm i jeszcze raz optymizm
Mala_Mi 11:18, 13 sie 2017

No to razem sobie ponarzekałyśmy.... łącznie z kotą co to wszytko morduje.. więcej żadnego kota nie chcę..

Pocieszenie: inni czasami maja gorzej.. Szyszce wypierdutało las tylko nie tam gdzie trzeba.... no i wreszcie trochę podlało. Ja nie podlewałam bo nie miałam kiedy, pomijam kasę na wodę, a studni nie mam Ogród trochę odżyje i moja psychika.

Trzym się, bo zawsze może być grzej.
sylwia_slomc... 14:02, 13 sie 2017

Radziu2013 napisał(a)
https://www.youtube.com/watch?v=LILXgORnHdI

Aż mi się przypomniało o tej katastrofie...a poza tym lubię tą piosenkę

Skóra na grzbiecie cierpnie na wspomnienie tej masakry, jednak nasz kraj w miarę bezpieczny pod tymi względami
sylwia_slomc... 14:05, 13 sie 2017

Katkak napisał(a)

W takich sytuacjach szczególnie mocno się to odczuwa. Słonko - pamiętaj że nie wolno Ci się denerwować. Oszczędzaj nerwy na poważniejsze hryje. Proszę Cię - nie przejmuj się duperelami. Bo to duperele w stosunku do zdrowia. Kasiunia ukorzeniła Ci dwie krzewuszki jakich jeszcze nie masz (chyba)
o, taka
lcz

jeszcze te hortki co chciałaś muszę ukorzenić

Staram się Kasieńka...ale nie zawsze mi to wychodzi Ja generalnie wszystkim się przejmuję i dość łatwo wyprowadzić mnie z równowagiWalczę z tym...z marnym skutkiem niestety...
Piękna ta krzewuszka
sylwia_slomc... 14:07, 13 sie 2017

Radziu2013 napisał(a)

Prawda...i tu widać czym my się przejmujemy...duperelami...a ludzie takie katastrofy mają

"Jeżeli krzyczysz o małych problemach, rozglądnij się, być może ktoś o dużych mówi szeptem" - a tak mi się Sylwia wyrwało...sorry

Optymizm, optymizm i jeszcze raz optymizm

Uczę się ja niestety bardziej realistka jestem, a czasami mnie pesymizm dopada...jak za dużo naraz na głowę się zwali
sylwia_slomc... 14:10, 13 sie 2017

Mala_Mi napisał(a)
No to razem sobie ponarzekałyśmy.... łącznie z kotą co to wszytko morduje.. więcej żadnego kota nie chcę..

Pocieszenie: inni czasami maja gorzej.. Szyszce wypierdutało las tylko nie tam gdzie trzeba.... no i wreszcie trochę podlało. Ja nie podlewałam bo nie miałam kiedy, pomijam kasę na wodę, a studni nie mam Ogród trochę odżyje i moja psychika.

Trzym się, bo zawsze może być grzej.

Wiem Aniu, strasznie mi dziewczyn szkoda i Tych co domy poniszczyło i zabrało bliskich...to są prawdziwe dramaty, a my po prostu na kolejny sezon poczekamy
ElzbietaFranka 14:58, 13 sie 2017

Kiedys dawno temu tez zajmowalam sie odbijaniem roznych form na cemencie, lub w gipsie w,zaleznosci jaki uzytek z nich byl. Tak prawde mowiac mozna wszystko przykladac to zalezy od inwencji.
W glinie tez,ladnie to wyglada, mozna wypalac. Liscie ostu ladnie wychodza.
Ogrod w pelni rozkwitu ladnie.
ElzbietaFranka 15:03, 13 sie 2017

Ciesz sie chwila. Wyjedz chociaz na kilka dni. Źamknij majdan zobaczysz jak nabierzesz dystansu.

Jak nie ma choroby w domu to nie ma sie czym przejmowac. Zdrowie jest najważniejsze. Wyjechalam i nie wiem co zastane po przyjezdzie. Pomarzlo wiele roslin odrosło. Mam to gdzies czy na ogrodowisku pokaze dwie roze czy jedna, trawa zielona czy wyschnieta.
Na razie ide nogi moczyc w Baltyku.
sylwia_slomc... 16:11, 13 sie 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Kiedys dawno temu tez zajmowalam sie odbijaniem roznych form na cemencie, lub w gipsie w,zaleznosci jaki uzytek z nich byl. Tak prawde mowiac mozna wszystko przykladac to zalezy od inwencji.
W glinie tez,ladnie to wyglada, mozna wypalac. Liscie ostu ladnie wychodza.
Ogrod w pelni rozkwitu ladnie.

Dzięki za podpowiedzi