Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 11:41, 29 lis 2017

Anitka napisał(a)
Czy u was też już dzisiaj biało?

Jeszcze szaro buro i ponuro, biało ma być od soboty, na razie wszystko co sypie to deszcz rozpuszcza
sylwia_slomc... 11:43, 29 lis 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Sylwio, przepraszam za może dziwne pytanie ale do czego teraz będzie służyć ta zgrabna budka WC?

Ewka to dalej będzie WC. Kanalizacja ma dotrzeć w ciągu 10 lat....podobno. Odległości i przepisy nie puszczają nas, żeby zrobić Babci szambo i łazienkę
Więc robię co mogę, żeby upiększyć i upraktycznić ten przybytek, mimo, że babcia na razie nie docenia
Anitka 11:59, 29 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Jeszcze szaro buro i ponuro, biało ma być od soboty, na razie wszystko co sypie to deszcz rozpuszcza

To dobrze, że rozpuszcza, bo czytam, że plany na działanie masz na dzisiaj w ogrodzie. Powodzenia, żeby wszystko się udało zrealizować.
sylwia_slomc... 12:11, 29 lis 2017

Anitka napisał(a)

To dobrze, że rozpuszcza, bo czytam, że plany na działanie masz na dzisiaj w ogrodzie. Powodzenia, żeby wszystko się udało zrealizować.

Wcześniej mam plany na polowanie na różne duperelki w komisie, jeśli ceny będą do przyjęcia
Magleska 13:24, 29 lis 2017

Co to za duperelki .....ogrodowe pewnie ..... działasz dziś w ogrodzie,czytałam ,że jeszcze trochę prac Ci zostało do zrobienia ?..... Dziś jeszcze przynajmniej u mnie w miarę ciepło jakieś 5 stopni ...
...... ja w ogrodzie nie robię do wiosny już nic ......
Monia81 14:54, 29 lis 2017

Sylwuś i jak tam upolowałaś coś fajnego u mnie dziś biel dominowała w ogrodzie, zimowo się zrobiło...
sylwia_slomc... 16:38, 29 lis 2017

Magleska napisał(a)
Co to za duperelki .....ogrodowe pewnie ..... działasz dziś w ogrodzie,czytałam ,że jeszcze trochę prac Ci zostało do zrobienia ?..... Dziś jeszcze przynajmniej u mnie w miarę ciepło jakieś 5 stopni ...
...... ja w ogrodzie nie robię do wiosny już nic ......

Duperelki takie mniej ogrodowe, a bardziej dekoracyjne do Gospody, a potem do domu. właśnie wracamy z pracy i zakupów i biegusiem do ogrodu. Dobrze, że czołówka jest
sylwia_slomc... 16:41, 29 lis 2017

Monia81 napisał(a)
Sylwuś i jak tam upolowałaś coś fajnego u mnie dziś biel dominowała w ogrodzie, zimowo się zrobiło...

Coś tam wiozę, bardziej drobiazgi. Udało mi się kupić w Pep... Stojak na papier i lustro do WC oraz co jest dla mnie samej zaskoczeniem, będzie światło w środku- na baterie dobre i takie
Magleska 17:01, 29 lis 2017

Jaki stojak na papier po tych samych sklepach łazimy hihi nie widziałam u mnie żadnych stojaków ,a tez potrzebuję
sylwia_slomc... 20:14, 29 lis 2017

Magleska napisał(a)
Jaki stojak na papier po tych samych sklepach łazimy hihi nie widziałam u mnie żadnych stojaków ,a tez potrzebuję

Na papier do "czterech liter" w WC
Chciałam metalowy , ale były tylko drewniane.