Sylwio, przed spodziewanym mrozem trzeba opróżnić z wody wszystkie pojemniki. inaczej mróz rozsadzi, nawet metalowe naczynia.
Sylwuś zaglądam dziennie do Ciebie, ale nie zawsze mam wenę do pisania.
Piękna jesień u Ciebie, nawet już w tej najpóźniejszej odsłonie. Zawsze pokażesz coś co zachwyca. Snopki z kokardkami mnie urzekły, cudnie!
Niebo miałam podobne i tak jak piszesz to zwiastuje zmianę, dzisiaj śniegu 20 cm
Ja ptaszków jeszcze nie dokarmiam, ale M mi produkuje stołówkę dla nich więc wkrótce zacznę
Miłego dnia!
Jak Ty się wyrobiłaś z tym wszystkim
Kamień muszę poszukać do siebie na to oczko, żeby tak umieć jak Ty układać wszystko od tak..
Ale postęp mam.. kupiłam wstążkę do wiązania traw
Zobaczysz jak się rzucą na jedzonko
Znalazłam wczoraj fajny komis, dzisiaj może się wybiorę poszperać i o ceny wypytać, liczę na nie wygórowane
W planach na dzisiaj powiązanie juk karolińskich, i kul zimozielonych, eM musi pomóc bo nie obejmęGunnerę do soboty owiniemy włókniną w sobotę postawimy jej domek.
Jutro zasypię róże. I potem mi zima nie straszna....a jeszcze klony palmowe muszę otulić.
Zacznie się jazda z odmrażaniem przerębli, ta zima to sprawdzian będzie na zimowanie rybek. Styropian 10cm pływa po tafli - będzie im cieplej , ale tlen potrzebny , a napowietrzania nie mam.
Jeszcze się nie wyrobiłam , no i rabaty nie sprzątnięte, a trociny nie oplewione, może zima się uda jak by była lekka. A jak nie to wiosną ogarnę, będę miała więcej czasu