Jakie przyjemne letnie fotki Ogród rośnie i zmienia się błyskawicznie. Zielone lampiony w Y.. też zakupiłam, tylko ten sznurek wyrzucę, jakaś koronka lub rzemyczki by się przydały. Smuteczkom Twoim mówię a kysz Najlepszego w Nowym Roku.
Dokładnie tak
Siewki wysiewanej przeze mnie szalwi omszonej trafiły do Sylwii- czyli drugie pokolenie roślin.
Kilka sztuk z wysiewu trafiło mi się niskich, bardziej kompaktowych ale one się już nie wysiewaja same.
Mnie ten sznureczek pasuje do ogroduTylko EM musi wyspawać takie stojaczki do powieszenia i lampiony pójdą miedzy berberysyDziękujemy za życzenia i dla Ciebie Spełnienia ogrodowego w nadchodzącym sezonie
Witaj Sylwio. Obejrzałam ostatnie fotki i jestem pod wrażeniem ogromu pracy jaką wspólnie wykonaliście i jej efektów. Ogród masz bardzo zadbany, a wiem ile to wysiłku kosztuje. Pamiętam to puste pole i pierwsze nasadzenia.
Pisałaś kiedyś o swojej łące kwietnej, że jeszcze nie jesteś zadowolona z efektów. Możesz napisać dlaczego? I jeszcze w jaki sposób ją zakładałaś. Siałaś gotową mieszankę?
Pamiętam jak się zastanawiałam gdzie ja je posadzę i chyba fajnie wyszło bo niezmiernie mi tam pasują , a teraz pozwalam się im siać swobodnie....najbardziej odpowiada im rabata trocinowaJestem za nie ogromnie wdzięczna