Podobają mi się te pomysły Pogrzebałam dzisiaj w kufrze i wygrzebałam parę rzeczy pokażę potem co znalazłam i jak uda mi się dokupić odpowiedni uchwyt i zawiasy to może wdrożę w życieNiestety pomysłów jest kilka i będziecie musieli podpowiedzieć na , który się zdecydować
Widziałam , ale jeszcze raz z chęcią popatrzę bo nie pod tym kątem wcześniej oglądałamFajnie by było coś dobudować , ale ponieważ ten przybytek mam nadzieje za kilka lat zniknie z tego miejsca, a chcę go przenieść w przyszłości na sama górę do lasu to raczej nic dobudowywać eM się nie zgodzi
Boczne ścianki wiciokrzewy w sezonie fajnie już kryją tylko te drzwi wejściowe jakoś chcę odmienić jeszcze
Ja bym okryła, a u mnie dzisiaj nowe kwiatki odkryłam, zakwitły dzwonki i floks szydlasty. Martwi mnie to okropnie , ale lepiężniki japońskie lada moment zakwitną, a one u mnie zawsze są pierwszą oznaka wiosny.....może zimy nie będzie takiej prawdziwej
Mireczko chyba aż tyle samozaparcia nie posiadam niestety, ale pomysł przedniNa tą zimę mam już plany porobione, ale nie mówię nie na przyszłość bo kora pewnie na kilka sezonów, a potem do wymiany, może przez ten czas uda się te słomiane rureczki w odpowiednich ilościach zgromadzić