Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 22:31, 05 sty 2018

Dzięki
kasiek 23:36, 05 sty 2018

Ale kibelek super wychodzi! Brawo Wojtuś - zuch z Ciebie! W ogóle widzę że fajnie się bawicie
Krety widzę, ale Ty w polach mieszkasz to i natury u Ciebie pod dostatkiem. Na polach golfowych jest siatka, nam też opowiadali o tym. Może wiatraczków kup całe naręcze i powtykaj. Moja psina jak była sprawna to wszystko wyłapywała - niestety żaby i ptaki też.
I wegetację mam na tym samym etapie, dlatego na zimę dmucham - niech w górach dla narciarzy zostanie
sylwia_slomc... 09:30, 06 sty 2018

Cieszy nas każda zmiana na lepsze w podwórku, ale wczoraj sobie pomyślałam , że jak stodołę będziemy kiedyś zabudowywać to niezły rozgardiasz jeszcze w podwórku będzieJak ja to przeżyję
Urszulla 10:08, 06 sty 2018

Gdyby miał przypominać domek ogrodnika to na bocznej ściance przydałby się stolik i półeczki z doniczkami. Latem mogłyby w tych doniczkach być kwiatki albo bezproblemowe rojniki. Gdzieś widziałam u kogoś, może u Miry.. nie wiem. Na pewno coś fajnego wymyślisz. A może taka drabina z truskawkami jak u Szefowej na filmiku archiwalnym, Babcia mogłaby sobie podlewać w jednym miejscu dużo kwiatków.

Sylwuś, to Ty jesteś kopalnią pomysłów
Magleska 10:14, 06 sty 2018

Kibelek wyglądu nabiera pełną parą na pewno na starociach coś fajnego wypatrzysz i będzie dekoracja do tego piękne rabaty wokół i będzie czad
sylwia_slomc... 12:28, 06 sty 2018

Urszulla napisał(a)
Gdyby miał przypominać domek ogrodnika to na bocznej ściance przydałby się stolik i półeczki z doniczkami. Latem mogłyby w tych doniczkach być kwiatki albo bezproblemowe rojniki. Gdzieś widziałam u kogoś, może u Miry.. nie wiem. Na pewno coś fajnego wymyślisz. A może taka drabina z truskawkami jak u Szefowej na filmiku archiwalnym, Babcia mogłaby sobie podlewać w jednym miejscu dużo kwiatków.

Sylwuś, to Ty jesteś kopalnią pomysłów

Ula na bocznych ścianach są wiciokrzewy posadzone , więc drabinki raczej wrócą na swoje miejsce Wiciokrzew jak kwitnie pięknie pachnie co wokół takiego przybytku bardzo jest wskazaneTo drzwi wejściowe chcę udekorować jakoś oryginalnie i w klimacie
sylwia_slomc... 12:29, 06 sty 2018

Magleska napisał(a)
Kibelek wyglądu nabiera pełną parą na pewno na starociach coś fajnego wypatrzysz i będzie dekoracja do tego piękne rabaty wokół i będzie czad

Musze jeszcze w kuferku w gospodzie zagrzebać bo nie pamiętam co za skarby tam mam, a może coś by się nadałoA jak nie to jakiś pchli targ musowo odwiedzić
AgataM 14:06, 06 sty 2018

Świetny pomysł ma Urszullka .Rzeczywiście Twoją toy toykę możesz zrobić jak domek ogrodnika. Wykorzystać możesz ceramiczne stare donice, lub ozdobione decoupage-m, powiesić odnowione stare narzędzia( lecę w kulki- łopata pomalowana na czerwono)
Kasiek 14:11, 06 sty 2018

Widzialas domek z okuciami u Danusi na filmiku? Polaczylabym to z pomyslem domku ogrodnika Teraz tak sobie mysle, ze nawet mozna do kibelka cos dobudowac
Kasiek 14:13, 06 sty 2018

Zapomnialam. Mnie moja wiosna nie cieszy, bo wiem ze idzie zima i mrozy Piwonia ruszyla, nie wiem czy ja okryc czy nie.