Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Agania 21:23, 13 mar 2018

Wszyscy z żelaza... to ród Słomczyńskich
Gosialuk 21:24, 13 mar 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

takie jeszcze dokupiłam bo wychodzi 1,30 za sztukę

I ja też, tylko kolorki trochę inne. , a do tego jeszcze bratki. Stęskniona kolorów jestem.
sylwia_slomc... 21:36, 13 mar 2018

Grazianka napisał(a)
Sylwia,gdzie pod Krakowem taki biały kamień się kupuje? dostaje? zbiera?
Ja też pod Krakowem i też taki chcę:

Grażynko my kupiliśmy w naszej miejscowości na składzie węgla i kamienia. Na priv mogę Ci podać gdzie dokładnie
sylwia_slomc... 21:38, 13 mar 2018

AgataM napisał(a)
Potężny kawał roboty zrobiliście w ogrodzie. Mnóstwo nasadzeń, budowli ogrodowych, ozdób....podziwiam Was Babcia super

Trochę czasu minęło W kwietniu stuknie 4 lata jak trawę na dużym ogrodzie siałam
sylwia_slomc... 21:39, 13 mar 2018

Bogdzia napisał(a)
Ogród co rok piękniejszy, pamiętam jak narzekałas że nic nie widac , roślinki małe a teraz juz się tego nie da powiedziec nawet zimą.

Masz racje Bożenko Jak się zarejestrowałam z wątkiem to miałam istne lotnisko Teraz zaczyna przypominać ogród, który wymarzyłam
sylwia_slomc... 21:43, 13 mar 2018

Betka napisał(a)
Sylwia ależ ta wasza działka długaśna!!! Wystarczy się przejść i człowiek zmęczony skąd wy tę energię macie? Tyle pracy już włożyliscie a ile jeszcze chcesz zmienić ja to się zastanawiam czy możliwe jest 100% wykonanie ogrodu żeby już nic nie zmieniać?
Super masz a krtani się nie przejmuj wcale ich nie ma tak dużo

Długość samego dużego ogrodu to ok 180 metrów I mocno pod górę....ta góra mnie kiedyś wykończy, ale coraz bardziej lubię to miejsce, gdzie kiedyś będzie rósł las...w zasadzie już rośnie tylko na razie jest mikro
sylwia_slomc... 21:45, 13 mar 2018

anka_ napisał(a)
Te rosnące w ogrodzie podlewałaś????

Tak te w ogrodzie, żeby się napoiły przed zapowiadanym ochłodzeniem....bo nie wiadomo ile potrwa , a u nas nie pada jak na razie.
Dzisiaj Aniu poszła paczka Na dniach spodziewaj się listonoszaI dokładnie gazety przepatrz bo masz też niespodziankę
sylwia_slomc... 21:47, 13 mar 2018

Katkak napisał(a)
Sylwuś jednak przytargałam wczoraj tę różę z Biedry - Kronenborg. Tyle powalczyłam . Widzę, że też ją kupiłaś . Posadziłaś je już? Gdzie posadzę to pojęcia nie mam . Chyba na środku trawnika .

Jeszcze nie sadziłam, przeczekam to zapowiadane ochłodzenie Też się dzisiaj zastanawiałam gdzie dam....i różne dziwne pomysły przychodziły mi do głowy
No piękna jest
sylwia_slomc... 21:48, 13 mar 2018

Agania napisał(a)
Wszyscy z żelaza... to ród Słomczyńskich

Ha ha ha a co to za ród bo nie znam
Monia81 21:49, 13 mar 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Długość samego dużego ogrodu to ok 180 metrów I mocno pod górę....ta góra mnie kiedyś wykończy, ale coraz bardziej lubię to miejsce, gdzie kiedyś będzie rósł las...w zasadzie już rośnie tylko na razie jest mikro

Są + i - takich długich działek... ja w sumie nawet jestem zadowolona, tylko najgorsze jak się czegoś zapomni i trzeba się wrócić z jednego końca działki na drugi koniec... ja to jeszcze mam prosto, ale Wam tej górki i chodzenie tam i z powrotem to współczuję, znam to uczucie...