Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 13:55, 15 cze 2018

Betka napisał(a)
Sylwia ja nie nadąża za twoim wątkiem ale to nie pierwszy raz ci pisze
Kwiatów masz dużo ślicznie wygląda! Stół bardzo pomysłowy zastanawiam się gdzie inspiracji na te wszystkie cuda znajdujecie?
Pozdrawiam gorąco
A u mnie też będą takie koła od wozu nowe jeszcze nieużywane i nie okute metalem. Dostaliśmy od teścia 3 sztuki. Będę się obwieszać dzisiaj

Pokaż jak porozwieszaszuwielbiam takie dekoracje
sylwia_slomc... 13:56, 15 cze 2018

la_estrellita napisał(a)
Sylwia, pomóż. Targają mną dylematy początkującej ogrodniczki a Ty masz działkę podobną do mojej. Jak rozwiązałaś problem hulających po polach wiatrów? Co masz posadzone wzdłuż ogrodzenia? Czym się osłaniasz żeby rośliny nie przemarzały?

Zajrzę, byłam w nocy po cichutku
sylwia_slomc... 13:59, 15 cze 2018

Alicja169 napisał(a)

Ta żurawka to gigant, Twoja energia ma niebywały wpływ na kondycję roślin. Super ujęcia.
A i egzotyczną wizytę też zauwazyłam miny uśmiechnięte, zadowolone, nikt nie bał się pozować , coś chyba w niezgodzie z tzw. linią obowiązującą Super jesteście
Jak widać wilk nie taki straszny jak go malują
Mam dwie córeczki w adopcji serca w Afryce, trudno bym się bała koloru skóryU nich też są chrześcijanie
la_estrellita 14:07, 15 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Zajrzę, byłam w nocy po cichutku

U mnie nie ma co oglądać. Pokaż co u Was rośnie pod płotem i osłania od wiatrów z pola. Muszę się na coś zdecydować i może zgapię .
sylwia_slomc... 14:16, 15 cze 2018

la_estrellita napisał(a)

U mnie nie ma co oglądać. Pokaż co u Was rośnie pod płotem i osłania od wiatrów z pola. Muszę się na coś zdecydować i może zgapię .

U ciebie dla przykładu pokazałam właśnieMyślę, że mieszany jest najlepszy bo zimą też spełnia swoja rolę, u mnie zaczyna się sprawdzać
kerii 15:28, 15 cze 2018

Ale masz koneksje egzotyczne Kenia, Tanzania, Masajowie fajnie

Ale ja tak bardziej po prośbie, czy mogła byś o mnie pamiętać jak będziesz zbierać nasionka z naparstnic. Chodzi mi o białą.

W u mnie w sklepach nasionka tylko kolorowych a i sadzonek nie spotkałam, pewnie już na nie za późno.
la_estrellita 16:47, 15 cze 2018

Dzięki Sylwiu za fotki.
Katkak 17:27, 15 cze 2018

Sylwuś masz tak cudnie, że aż dech zapiera. Zapamiętaj nazwę tych niskich pomidorków, albo od razu u mnie napisz, to za rok sobie posadzę . Buziol. Fajny wypadzik
Bogdzia 21:21, 15 cze 2018

Sylwia i tak masz dużo szczęscia ze tylko tak wyglądaja. Na razie nic by im nie dawała , trzeba poczekac az ocet się wypłucze z ziemi, dobrze by było podlewac ale tez nie za często bo dostaną grzyba ale u Was chyba pada to wypłucze.
Alicja169 21:54, 15 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Jak widać wilk nie taki straszny jak go malują
Mam dwie córeczki w adopcji serca w Afryce, trudno bym się bała koloru skóryU nich też są chrześcijanie

Sylwia godna podziwu, dobra duszo
Na marginesie: dla mnie ani kolor, ani wyznanie nie mają znaczenia, liczy się człowiek