Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:08, 25 sie 2018

Agania napisał(a)

Uwielbiam takie podejście Toszko, akurat z wrzosami mam sukces, na razie poddałam się z ciemiernikami, ale do nich wrócę

Sylwuś jak się cieszę, że już lepiej u Ciebie...ogród masz piękny....pamiętaj, że zdrowie najważniejsze...pasja tylko dodaje skrzydeł

Całuję

Lepiej Agatko, ale ogród miejscami lepiej a miejscami gorzej. Dziś znowu dalie położyło mimo, że były podwiązane....trudno widać w tym roku mają leżeć
Agania 21:38, 25 sie 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Lepiej Agatko, ale ogród miejscami lepiej a miejscami gorzej. Dziś znowu dalie położyło mimo, że były podwiązane....trudno widać w tym roku mają leżeć

Dalie pięknymi zdjęciami uchwyciłaś w najlepszym momencie...jest pamiątka do porównań

U mnie też leżą hortensje mimo, że podwiązane, ogród pięknie wygląda nawet z kretowiskami, wczoraj wracałam z Ikea autostradą z taką burzą, że myślałam , że nie dojedziemy do domu, wiesz, że u nas ani kropla nie spadła, dopiero dzisiaj rano deszcz

Syna wychowałam po macoszemu, zawsze mi mówił, że babcia wszystko mu podaje na tacy, ale teraz wszytko potrafi ugotować, posprzątać, uprać, wyprasować i wyremontować...takie rzeczy młody człowiek wynosi z domu, rozumie co to jest podział obowiązków i duża w tym rola matki i ojca
sylwia_slomc... 21:54, 25 sie 2018

Agania napisał(a)

Dalie pięknymi zdjęciami uchwyciłaś w najlepszym momencie...jest pamiątka do porównań

U mnie też leżą hortensje mimo, że podwiązane, ogród pięknie wygląda nawet z kretowiskami, wczoraj wracałam z Ikea autostradą z taką burzą, że myślałam , że nie dojedziemy do domu, wiesz, że u nas ani kropla nie spadła, dopiero dzisiaj rano deszcz

Syna wychowałam po macoszemu, zawsze mi mówił, że babcia wszystko mu podaje na tacy, ale teraz wszytko potrafi ugotować, posprzątać, uprać, wyprasować i wyremontować...takie rzeczy młody człowiek wynosi z domu, rozumie co to jest podział obowiązków i duża w tym rola matki i ojca

Cieszę się, że nie tylko ja tak myślę o wychowywaniu. U nas dzisiaj rano dolało strasznie, woda w rowie przygnała jakieś białe piany, ale zmieściła się w rowie choć ledwo, ale jednak
Magleska 22:04, 25 sie 2018

buziaki zostawiam
Na bieżąco jestem ,chociaż mało piszę
sylwia_slomc... 22:07, 25 sie 2018

Magleska napisał(a)
buziaki zostawiam
Na bieżąco jestem ,chociaż mało piszę

Mam nadzieję wkrótce się nagadamy
kasiek 22:12, 25 sie 2018

Bardzo piękne wrzosowisko Ci wyszło!
I rów fajny - brawo
sylwia_slomc... 22:42, 25 sie 2018

kasiek napisał(a)
Bardzo piękne wrzosowisko Ci wyszło!
I rów fajny - brawo

Rów jeszcze nie skończony, dzisiaj tylko kawałeczek bo trzeba było czekać aż woda opadnieWrzosowisko cieszy
Monia81 23:22, 25 sie 2018

Sylwuś nadrabiam u Ciebie o wylaniu rowu poczytałam, no niestety te anomalie pogodowe coraz uciążliwsze są i nic na to nie poradzimy..., ależ Wam robota z tym rowem poszła do przodu
piękne wrzosowisko zobaczyłam, cudnie wygląda buziaki
popcorn 23:49, 25 sie 2018

sylwia_slomc... 07:46, 26 sie 2018

Monia81 napisał(a)
Sylwuś nadrabiam u Ciebie o wylaniu rowu poczytałam, no niestety te anomalie pogodowe coraz uciążliwsze są i nic na to nie poradzimy..., ależ Wam robota z tym rowem poszła do przodu
piękne wrzosowisko zobaczyłam, cudnie wygląda buziaki

Monia na pogodę nic nie poradzimy, u Madzi wczoraj gradem zbiło rośliny, też nic nie poradzi na to....takie życie.
Upiększam gdzie woda nie sięga