Madzia tnę je wiosną co roku jak tylko widzę, że paczki nabrzmiewają. Ciacham je troszkę zaokrąglając na zasadzie cięcia żywopłotu. To jest jedyne co w sezonie przy nich robię, a czego nie lubię ze względu na kolce. Ale uwielbiam je bardzo więc im te kolce wybaczam
Zaraz lecę go zobaczyć
W mojej
Piach potrzebny do pewnej rewolucji, ale jeszcze nie wiem czy w tym rokuDziś przywieźli i niech leży aż nabierze mocy urzędowej. Ostatecznie mogę użyć do posypywania drogi jak będzie ślisko
Bardzo mi Aguś taka jesień przypadła do gustu Do tej pory podziwiałam u Bogdzi i Agani, nadal podziwiam, ale mam już swojąDziś byłam w ogrodzie tylko jak po ogień, bo porządki na grobach musiałam pokończyć, a taka piękna pogoda, że trochę mi żal było. Brzeziniak już cały się złoci i w lesie wierzby i modrzewie też. Z daleka widać te kolory
Ambrowiec i tulipanowce już trzecia zimę zaliczyły u nas. Jeszcze maluchy więc włókniną owijamy, ale myślę, że jeszcze może tylko z rok dwa, potem jak podciągną w górę nie będziemy. Teraz i tak muszę zabezpieczać przed zającem
Eeee tam, Sylwia przyznaj sie że plażę robisz na połowie działki, a drugą połowę działki zalewasz wodą - i będziesz sie u siebie byczeć codziennie, bez tłumu i konieczności powrotu
A co, jak morze nie chce przyjść do Ciebie to sama go sobie zrobisz
Miło mi Bożenko, że zajrzałaśCudną kitkę u Ciebie widziałam
I listki mają zdrowe, bo przymrozki im za bardzo nie dokuczają. Piękna jesień w tym roku jeszcze się człowiek kolorem nacieszy przed zimąTwój ogród był moimi inspiracjami jesiennymi wiesz o tym
Ja uwielbiam jesień odkąd tu mieszkam. Ta jesień jest piękna i długa , nie zawsze tak jest ale tylko jeden rok pamiętam gdy drzewa sie nie wybarwiły , zawsze było chociaz kilka dni naszej polskiej złotej jesieni.Ciesz sie swoim złotem i czerwienią , w końcu ciężko na to pracowaliście.