Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 22:04, 29 paź 2018

Pszczelarnia napisał(a)

Pięknie. Wszystko tak dobrze owocuje w tym roku. Twój ogród nabrzmiały jest tą obfitością jesienną.

Ten rok był bardzo trudnym dla nas, ale o dziwo rośliny sobie bardzo dobrze poradziły Choć co z zimozielonymi okaże się wiosną tak na prawdęJesień była cudowna do tej pory, a podobno jeszcze ma być cały miesiąc ciepełko. Tylko jak potem mróz przysoli to też dla roślin nie dobrze.
sylszu 00:23, 30 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pierwsza bylinówka

Tym kwiatem to mnie zaskoczylas. Cudny jest. Jednak biżuteria też jest potrzebna. Taka kropka nad i.
anna_g 09:39, 30 paź 2018

i bliżej domu

Pospacerowałam po Twoim ogrodzie przed pracą sprawiło mi to wielką przyjemność - nie wiem które miejsce najpiękniejsze - masz naprawdę wiele uroczych zakątków dobry pomysł z EMami - przydatny.
Fajna ta dekoracja ogrodowa - takich "domek dla większych owadów"
i to miejsce to chyba z każdej strony urokliwe jest. super klimacik.
Bardzo mi się podoba wrzosowisko - a jak się rozrośnie... pozdrawiam
sylwia_slomc... 09:40, 30 paź 2018

sylszu napisał(a)

Tym kwiatem to mnie zaskoczylas. Cudny jest. Jednak biżuteria też jest potrzebna. Taka kropka nad i.

Ważne by biżuteria nie odstawała stylistycznie od ogrodu, potrzebna jest bardzo bo dodaje smaczku
sylwia_slomc... 09:43, 30 paź 2018

anna_g napisał(a)

Pospacerowałam po Twoim ogrodzie przed pracą sprawiło mi to wielką przyjemność - nie wiem które miejsce najpiękniejsze - masz naprawdę wiele uroczych zakątków dobry pomysł z EMami - przydatny.
Fajna ta dekoracja ogrodowa - takich "domek dla większych owadów"
i to miejsce to chyba z każdej strony urokliwe jest. super klimacik.
Bardzo mi się podoba wrzosowisko - a jak się rozrośnie... pozdrawiam

Aniu po moim ogrodzie chodzi się w tę i z powrotem staram się by był ciekawy z każdej strony patrzącCieszę się jeśli to się udało
anna_g 09:46, 30 paź 2018

Aniu po moim ogrodzie chodzi się w tę i z powrotem staram się by był ciekawy z każdej strony patrzącCieszę się jeśli to się udało

Bardzo się udało
zazdroszczę zdolności - ja z jedną małą rabatą mam problem coby ją skomponować
sylwia_slomc... 09:49, 30 paź 2018

anna_g napisał(a)

Bardzo się udało
zazdroszczę zdolności - ja z jedną małą rabatą mam problem coby ją skomponować

Pokaż ją u Siebie wiesz, że my tu chętnie doradzamyI wątek ożywisz przy okazji, widziałaś ile osób na Cię czeka?
anna_g 09:54, 30 paź 2018

Pokaż ją u Siebie wiesz, że my tu chętnie doradzamyI wątek ożywisz przy okazji, widziałaś ile osób na Cię czeka?

No jakoś tak nie mogę się zebrać z tym pokazywaniem ale przyjdzie zima (chociaż dzisiaj to prawie że lato), czas na przemyślenia i planowanie - to pewnie to zrobię bo jestem kompozycyjnie nieuzdolniona hahaha.
Chyba musiałabym założyc nowy wątek to bo już nie ten ogród ale dla jednej rabaty... choć mam nadzieję, że z czasem będzie więcej Miłego dnia.
Magleska 14:06, 30 paź 2018

drzewa porosły w oczach .....uwielbiam taka jesień jak w tym roku
jakie ty masz berberysy ( na dużym ogrodzie po lewej stronie )-tak święcą pięknie w oddali i jakie wielkie są ....przycinałaś je ?
pięknie ,kolorowo w każdym kącie.... pogoda cudo ....zdjęcia mgliste też

nie chcę zimy ...

buziaki

ps.... obfociłam mojego malusiego Judaszowca o odmianę nie pytaj ,bo już zapomniałam ,a karteczkę wywaliłam ,coby nie widzieli ,że za patyczek 130 zł dałam
sylwia_slomc... 14:29, 30 paź 2018

anna_g napisał(a)

No jakoś tak nie mogę się zebrać z tym pokazywaniem ale przyjdzie zima (chociaż dzisiaj to prawie że lato), czas na przemyślenia i planowanie - to pewnie to zrobię bo jestem kompozycyjnie nieuzdolniona hahaha.
Chyba musiałabym założyc nowy wątek to bo już nie ten ogród ale dla jednej rabaty... choć mam nadzieję, że z czasem będzie więcej Miłego dnia.

To załóż nowy tylko daj znać jaki, żebym nie przegapiłaKażdy z nas ( przynajmniej większość)zaczynał od jednej rabaty