Danusiu miło mi że znalazłaś czas by luknąć......niestety moje chłopaki w wieku dorastania i nie udało mi się ich przekonać do fajnego sympatycznego imienia.
Redzia też Im proponowałam to się tylko ośmiali - chcą , żeby się imię kojarzyło z miejscem i sytuacją w jakiej został znaleziony..... ale powiem Ci ,że on jest straszny pieszczoch jak się go na ręce weźmie i pomizia za uchem to się rozpływa , a jak mruczy i dlatego jest problem z imieniem , żeby wszystkich domowników zadowoliło i do kota pasowałoMoże coś fajnego uda się wymyślić.
Podoba mi się Irys kojarzy się z cukierkiem mordoklejką , a on się tak do nas przykleił
serby już są posadzone po obu stronach ścieżki po 3 szt w luźnych nasadzeniach....plan jest taki , że te po lewej będę ciąć z wysokości , a po prawej niech sobie rosną
Widziałam jak na groby jechałam żywopłot z dwóch gatunków pęcherznicy śliczny czerwono zielono żółty, ale ja w moim chcę bramę wyciąć, a gdzieś na O...czytałam , że pęcherznica jak się zestarzeje to brzydka się robi???
Kociak spał chyba nie na podusi tylko w donicy przy schodach pod kosodrzewiną. a jak mu poszłam dać jeść i nie mogłam znaleźć wołam i wołam ....już myślałam , że gdzieś wybył, a on się przeniósł do altany na stół do słoneczka