Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Mala_Mi 00:02, 19 lis 2015

Pochwała za brak plastyku. Ja tez zakładałam na początku, tylko mój był cały wkopany w ziemię, a i tak wnerwiał
Sylvana 00:20, 19 lis 2015

Dziewczyno, kiedy Ty to wszystko obrabiasz?
No ale efekty, oczywiście widać i napewno też czuć.
Wyobrażam sobie jak tam, przez cały sezon pachnie - aż chciałoby się posiedzieć przy tym stoliczku - pewnie nie ma kiedy.
Widzę, że lubisz rozchodnika, bo wszędzie go widać i słusznie - ja też lubię.
Podziwiam i gratuluję
kasiek 07:59, 19 lis 2015

Raj dla zwierząt- zwłaszcza owadów - super bujny kwitnacy pejzaż, nic tylko się wyłozyc obok i wciagać aromaty
sylwia_slomc... 10:30, 19 lis 2015

Nallar napisał(a)
Kwieciste wspominki obejrzałam Zastanawiam się ile Ty dziennie kilometrów musisz natrzaskać aby oblecieć ten areał.

Żeby zalecieć do ogrodu i wrócić do domu, gdzie mieszkam to już jest jakieś 2,5 km a na miejscu, że by wylecieć na samą górę ogrodu to jet 200 m + 200 z powrotem to razem 400m i tak kilka razy co dziennie .....nie licząc koszenia trawy
sylwia_slomc... 10:33, 19 lis 2015

Mala_Mi napisał(a)
Pochwała za brak plastyku. Ja tez zakładałam na początku, tylko mój był cały wkopany w ziemię, a i tak wnerwiał

Dzięki mnie też wnerwiał.....jeszcze przy liliowcach został bo materiału brakło, ale tam w sezonie pod liśćmi schowany to aż tak nie razi na razie Będzie materiał to go też wywalę
sylwia_slomc... 10:39, 19 lis 2015

Sylvana napisał(a)
Dziewczyno, kiedy Ty to wszystko obrabiasz?
No ale efekty, oczywiście widać i napewno też czuć.
Wyobrażam sobie jak tam, przez cały sezon pachnie - aż chciałoby się posiedzieć przy tym stoliczku - pewnie nie ma kiedy.
Widzę, że lubisz rozchodnika, bo wszędzie go widać i słusznie - ja też lubię.
Podziwiam i gratuluję

Sama wiesz jak to jest przy takiej powierzchni nie ma czasu usiąść ......chyba , że goście przyjadą Rozchodnika na wiosnę muszę jeszcze rozmnożyć bo ładny jesienią, a u mnie mało jesienią kolorów jeszcze......pracuję nad tym

Już sobie obiecywałam , że więcej rabat bylinowych nie będzie oprócz rowu oczywiście......bo tam są w planach......a tu kusi mnie obsadzić żywopłot z grabu liliowcami po obu stronach i warzywnik też...........mam czas do wiosny przemyśleć, a jeszcze bym chciała taką wyniesiona rabatę w skrzyni i obsadzoną samymi cebulowymi , ale tak na maxa...........tylko to póki co sfera marzeń
sylwia_slomc... 10:41, 19 lis 2015

kasiek napisał(a)
Raj dla zwierząt- zwłaszcza owadów - super bujny kwitnacy pejzaż, nic tylko się wyłozyc obok i wciagać aromaty

No pewnie tylko kiedy jak czasu nie ma, ale za to w lecie jak już nogi bolały to ściągałam to co akurat na nich było i latałam po areałach na boso.........raj dla umęczonych stóp ..........ulga na ten tych miast........polecam wszystkim
malgorzata_s... 10:49, 19 lis 2015

Piękne podsumowanie sezonu Bez zielonego plastiku o wiele ładniej będzie
sylwia_slomc... 10:58, 19 lis 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Piękne podsumowanie sezonu Bez zielonego plastiku o wiele ładniej będzie

wiem wiem Gosiu, ale jak się nie miało co się chciało mieć, to było to na co było stać
Chyba sobie stuknę parę takich podsumowań porównań bo jak się widzi na co dzień to nie zauważamy tak dużych zmian ......na fotkach łatwiej........nawet jak są kiepskie ......to coś tam widać i humor poprawia

Nie umiem żyć bez koloru.....nawet teraz wskoczyłam w dres w kolorze wrzosu.......a co.....jak brakuje dookoła to chociaż na sobie mam
iwka 12:47, 19 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Żeby zalecieć do ogrodu i wrócić do domu, gdzie mieszkam to już jest jakieś 2,5 km a na miejscu, że by wylecieć na samą górę ogrodu to jet 200 m + 200 z powrotem to razem 400m i tak kilka razy co dziennie .....nie licząc koszenia trawy

hi hi to Tobie żadne diety nie potrzebne, figura pewnie modelki