Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 19:53, 05 gru 2015

Mimo , że wygląda jeszcze jak garaż to patrząc z dołu daje bardzo fajne wrażenie , ale na fotki trzeba poczekać , aż zrobi się widno hi hi
Katkak 20:00, 05 gru 2015

Haha, wiedziałam . Wy to jesteście torpedy . Sylwuś a synowi powiedz, że krzesło jest BOM-BO-WE, w domu takie bym chciała mieć . Poważnie, wcale nie żartuję, uwielbiam takie naturalne rzeczy nie tylko w ogrodzie, ale także w domu . Dla mnie to krzesło to dziś nr 1 .
sylwia_slomc... 20:03, 05 gru 2015

Kasia dla mnie też Też jestem z niego dumna
Dorota123 20:44, 05 gru 2015

Podglądam prace przy budowie szałasu. Spore tempo macie i takie wszystko zaplanowane perspektywicznie. Trzymam kciuki za pomyślną realizację.
Wyrazy uznania dla syna za pomysłowość.
sylwia_slomc... 21:06, 05 gru 2015

Dzięki Dorotko młodszy synuś przez pół roku kasę na materiał na szałas zbierał to się nie dziw , że doczekać się nie mogą

Wyrazy uznania już przekazałam
Pęcznieje z dumy i syn i mama

Teraz sobie uprzytomniłam , że nie pokazałam wam nigdy szkicu szałasu jak ma wyglądać
Taki , żeśmy sobie plan na brudno z eMusiem robili , żeby się zorientować ile materiału potrzeba i dzieciom nakreślić jak to będzie wyglądać.... wtedy jeszcze w planie nie było ambony

Ciut mi się kojarzy z afrykańską szkołą.....na podobnej zasadzie są budowane tylko dołem raczej murują z wysuszonej gliny

wejście jest od lewej
dominika_ 23:37, 05 gru 2015

Najlepsze jest to, że wszystko wykonujecie wspólnie. Takim ciepełkiem bije od Waszej rodzinki Super oby tak dalej
malgorzata_s... 23:44, 05 gru 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia dla mnie też Też jestem z niego dumna

Jacy rodzice takie dzieci Zdolne i pracowite. Masz być z czego dumna, Jesteście niesamowici! Buziakuję
sylwia_slomc... 23:58, 05 gru 2015

dominika_ napisał(a)
Najlepsze jest to, że wszystko wykonujecie wspólnie. Takim ciepełkiem bije od Waszej rodzinki Super oby tak dalej

Dzięki bardzo, dopóki się chłopcy nie zbuntują całkiem to staramy się razem dążyć do celu , a myślę , że przy okazji jest to też jakaś lekcja życia dla nich.....może kiedyś zaprocentuje
sylwia_slomc... 23:59, 05 gru 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Jacy rodzice takie dzieci Zdolne i pracowite. Masz być z czego dumna, Jesteście niesamowici! Buziakuję

Dzięki Gosiu Odpocznij już po tym dniu pełnym wrażeń
07:00, 06 gru 2015
a ty Sylwia będziesz robić wianki?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies