O , ale mam gościa

Witam Cię Danusiu u mnie w nowym sezonie ogrodowym....posadziłam jesienią brzozy dwie szt z czerwonymi listkami....są mi do ramienia więc szybko będzie je widać , a na samej górze mam 3 modrzewie mojego wzrostu i 5 brzóz płaczących już mnie też mijają i jarzębina z grabem też śmignęły i mają koło 1,60m myślę , że już w tym roku będzie je ładnie widać jak listki wypuszczą, dwie zwykłe brzozy nad rowem już od nas wyższe i pnie bieleją, a brzoskwinia z morelą przerosły mnie już mocno.....chyba im nasza ziemia gliniasta odpowiada

Na bardzo duże drzewka to na razie nie mam środków, ale staram się jak mogę by te co już mam szybko rosły i chyba mi się udaje, zabezpieczone są przed zającem to ich nie skróci.....w całym ogrodzie jest ok 300 drzew liściastych i iglastych już wsadzone i tak myślę czy nie za dużo??? bo jeszcze kilka perełeczek chciałam dodać

Krzewów też dużo jest , wiele z nich jest z tych kwitnących....mam nadzieję na ciekawy widok jak podrosną....krzewy szybko dają radę....żylistek szaleje, lilakom też u nas odpowiada