Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Katkak 07:08, 16 kwi 2016

Ale super wygladaja te obtzeża z kostki. Zrobisz jeszcze kanciki i będzie miodzio. Hahaha, żartowałam! Nie bij!
marta_d 09:16, 16 kwi 2016

oo urodzinki koleżanka miała 100 lat życzę i oby choroby omijały ogródek widzę zakupowe szaleństwo było na rh Cunningham's White też choruję, ale najpierw tato musi mi wykarczować stare cisy od ulicy i muszę wsadzić chyba standardowo oklepane szmaragdy jako żywopłot i na jego tle ze 3 sztuki tego rodka widzę oczami wyobraźni P.S. Moja córa Kalina ma na imię, chyba muszę na jej cześć kalinę wsadzić
sylwia_slomc... 20:10, 16 kwi 2016

Reniu,Jana dziękuję , ale Wy nocne marki jesteścieTeż mi się wydaje, że teraz lepiej wyglądano i nikt z rozpędu nie podepta
sylwia_slomc... 20:19, 16 kwi 2016

Katkak napisał(a)
Ale super wygladaja te obtzeża z kostki. Zrobisz jeszcze kanciki i będzie miodzio. Hahaha, żartowałam! Nie bij!

No no bo ja dzisiaj w bojowym nastroju to mogłaby mi ręka polecieć
Fajnie, że się podobaOcenisz w realu niedługo
zszywka 20:20, 16 kwi 2016

Obwódka z cegły wygląda super W gospodarczej cześci mam kilka cegieł, ale z nich to za dużo nie zrobię..

Róże ładne, ale szkoda że nie zimują
sylwia_slomc... 20:22, 16 kwi 2016

marta_d napisał(a)
oo urodzinki koleżanka miała 100 lat życzę i oby choroby omijały ogródek widzę zakupowe szaleństwo było na rh Cunningham's White też choruję, ale najpierw tato musi mi wykarczować stare cisy od ulicy i muszę wsadzić chyba standardowo oklepane szmaragdy jako żywopłot i na jego tle ze 3 sztuki tego rodka widzę oczami wyobraźni P.S. Moja córa Kalina ma na imię, chyba muszę na jej cześć kalinę wsadzić

Dziękuję sadź kalinę wonną koniecznie jej zapach upaja i nie przesadzam urwałam dzisiaj dwa malusieńkie kwiatusie z kuli i dałam babci powąchać , a Ona w dłoni trzymała i wąchała mówiąc , że perfumy Cudnie pachnie i śliczny krzew . Moja sąsiadka już ma duży.....nie mogę się doczekać kiedy moja tak urośnie, a jak mi się uda dosadzić jeszcze ze dwie i będą duże to w całym ogrodzie będzie czuć
sylwia_slomc... 20:25, 16 kwi 2016

zszywka napisał(a)
Obwódka z cegły wygląda super W gospodarczej cześci mam kilka cegieł, ale z nich to za dużo nie zrobię..

Róże ładne, ale szkoda że nie zimują

Cegła ma swój urok
ale to nie róże tylko kamelie japońskie
Forum coś zastrajkowało i nie wyświetla żadnych powiadomień
sylwia_slomc... 20:39, 16 kwi 2016

To teraz zapodam wam fotki z dzisiejszego dnia , ale od tyłu czyli od tego co było na końcu a była burza i to okropna z ulewą , na szczęście bez gradu bo chyba musiałabym majówkę odwołać
no top na końcu była tęcza i to podwójna

ta kępa drzew to dawny cmentarz cholerny

taki był powrót do domu
a wcześniej
powalone ostróżki na szczęście nie na tyle duże , żeby połamało, ale leżą
Kasiek 20:42, 16 kwi 2016

Oj
sylwia_slomc... 20:46, 16 kwi 2016

w warzywniku przylane , że wejśc się nie da nie ma szans najmniejszych , a , że dzisiaj siałam to nasiona pewnie wypłukalo i teraz będą po całym warzywniku wymieszane równo

Jedna bramka połamana nie wytrzymało naporu wiatru i deszczu i na sęku łata pękła trzeba zrobić nową
Ale chłopcy dzisiaj byli niemożliwi więc zapracowali sobie na taką karę

Rów szumi jak potężna rzeka , mół płynie i ziemia z pól i wszystkie nawozy i nasiona

Jeśli będzie powtórka z rozrywki to wyleje i zabierze moją korę i trocinki
tu już opadło jakieś 15 cm, ale w przepuście się nie mieściło wcześniej
Dawno tak nie było