Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Mala_Mi 09:56, 27 lip 2015

I zajefajna klimatyczna imprezownia.. myślę, że każdemu się spodoba..
Sylwia jak nie chcesz by to pokazywać - napisz.. usunę..

Kawa 10:12, 27 lip 2015

no nareszcie fajne wyraźne zdjęcia
dopiero teraz widać jakie to wszystko ładne
Sylwia koniecznie musisz zainwestować w aparat!!!!
Marga 10:20, 27 lip 2015

Kawa napisał(a)

Sylwia koniecznie musisz zainwestować w aparat!!!!

...albo częściej zapraszaj gości z O.

Mała Mi, relacja super!
10:33, 27 lip 2015
łał...ta imprezownia ...piwniczka czy stodółka...strzsznie ładnie jeju i to jest przykład że nie wszystko co ładne to nowoczesne

Sylwio ty pomyśl.... może pożycz lepszy aparat albo zapraszaj częściej Anie lub Renatke one takie ladnie zdjęcia robią

no i taka moja myśl jak zobaczyłam ile ziemi macie moze lepiej iść od domu w głąb działki i robić po kawałku ....wtedy będziesz mieć motywacje bo jak juz jeden kawałek jest gotowy to potem nastepny i nastepny itd.
sylwia_slomc... 10:34, 27 lip 2015

Aniu ślicznie i gorąco dziękuję, bardzo się cieszę, że Zechcieliście zajechać do nas mimo długiej drogi przed Wami i zboczyć z trasy tyle kilometrów( o matko, a ja z wrażenia, że mam Takich gości nawet do paliwa zapomniałam się dorzucić - następnym razem wyrównam ) Cieszę się, że szczęśliwie dotarliście do domu I gorące podziękowania za galerię fotek, które wreszcie dają możliwość głębszego wejrzenia w nasze hektary ha ha

Goście zawsze mile widziani

10:35, 27 lip 2015
aaa i zobacz watek Zety ona też ma niezły areał i jakoś ogarnia napewno coś od niej wyniesiesz.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2616-roztoczanskie-klimaty?page=731#post_6
sylwia_slomc... 10:44, 27 lip 2015

Mam nadzieję, że mi wybaczycie ten jeden raz nie odpiszę każdemu z osobna, bo bym do wieczora pisała, a ogród wzywa bo trawa rośnie i trzeba siec, gdybym wiedziała, że mnie tacy goście odwiedzą postarałabym się bardziej przed weekendem.

Wszystkim bardzo dziękuję za miłe słowa i odwiedziny wirtualne, nie ma jeszcze za bardzo czym się chwalić, ale uważam, że w ciągu roku z pola ornego to miejsce bardzo już się przeobraziło.
Upraszam o przymknięcie oka na braki kory i wystającą szmatkę i chwasty - brak środków, wiatry i deszczyk przyczyniły sie trochę do tych zaniedbań.

Zaraz lecę plewić w łubinowej, po deszczu powinny fajnie wyłazić z korzeniami.

Kosić czy plewić oto jest pytanie?

Alinko zawsze Jesteś mile widziana jak Wszyscy, których wczoraj poznaliśmy oczywiście.
Przed nami do wykonania wylewka w budynku gospodarczym jak się od sprzątamy po niej to coś w tym temacie obiecuję zadziałać.

Tesska 11:06, 27 lip 2015

no pieknie zdjęcia zachwycaja wszystko mi sie podoba imprezownia rewelacyjna bardzo ładnie i tez głosuje za kupnem lepszego aparatu
dominika_ 12:18, 27 lip 2015

Super tam macie, wreszcie widać jak jest Oby więcej takich fotek.
sylwia_slomc... 12:22, 27 lip 2015

Tereniu my imprezownię nazywamy gospodą- tak się utarło

Justynka dzięki zajrzę wieczorkiem, chętnie pooglądam.Myśmy musieli zająć się całościowo na raz ze wzgl. na babcię, a na dopracowywanie przyjdzie czas po całych remontach, bo to jednak kupę kasy potrzebuje i czasu, a roślinki przez ten czas podrosną i ogród będzie dojrzewał.
Mojemu do waszych bardzo daleko, ale kiedyś też będzie fajnie, duże rośliny dają klimat.