Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym do góry... :)

Zielonym do góry... :)

Konieczki 07:20, 22 cze 2016

Czy Wy też macie problem z wrzucaniem zdjęć z tel?
Tutaj moje postępy

Tutaj prawie skończony przód (widzicie już ten busz ) tylko kiedy to urośnie. Kilka roślin czeka jeszcze an swoją przysłą miejscówkę , reszta jest tylko ciut jej nie widać

Dominika11 07:22, 22 cze 2016

widze, że sie nie obijasz
efekt widać
fajowsko
Konieczki 07:36, 22 cze 2016

Dziękuję Dominiko - wszyscy dookoła stukają się w głowy i mówią że po co ja to robię. Miałam trawę i było ładnie ale jeszcze zobaczą
No i mam kolejny dylemat. Kora - na razie i tak w strefie marzeń - bo ja potrzebuję jej naprawdę dużo, a zaraz taras się robi. Mąż jakąś alergię dostał jak mówię że muszę coś do ogrodu kupić Ale dużo dziewczyn z niej zrezygnowało bo grzyby przynosi itp. Moja ziemia ładnie wygląda do kilku godzin po deszczach. Później robi się z niej skorupa No i chyba na imieniny kupie sobie wywrotkę kory?
kasja83 07:52, 22 cze 2016

Konieczki napisał(a)
Dziękuję Dominiko - wszyscy dookoła stukają się w głowy i mówią że po co ja to robię. Miałam trawę i było ładnie ale jeszcze zobaczą
No i mam kolejny dylemat. Kora - na razie i tak w strefie marzeń - bo ja potrzebuję jej naprawdę dużo, a zaraz taras się robi. Mąż jakąś alergię dostał jak mówię że muszę coś do ogrodu kupić Ale dużo dziewczyn z niej zrezygnowało bo grzyby przynosi itp. Moja ziemia ładnie wygląda do kilku godzin po deszczach. Później robi się z niej skorupa No i chyba na imieniny kupie sobie wywrotkę kory?

U mnie też się stukali-bo trawa już rosła.Że nie wspomnę o narzekaniach eMa, że znów bałagan robię.
Mnie zdjecia z telefonu też się nie ładują-muszę je najpierw wrzucać na kompa.
A co to zamurek robisz wokół tarasu?Uciekło mi coś?
Krakus 08:02, 22 cze 2016

Konieczki napisał(a)

nie dawaj kory...nornice będa siedziec itp...coraz wiecej o niej złych rzeczy piszą...

rośliny zadarniające jako alternatywa...chyba że w kamyczki idziesz?

postępy fajne ładnie się robi...

pozdrawiam
Konieczki 08:16, 22 cze 2016

Murek to niższa donica
Nornic u nas od groma jak zasadziłam poletko stipowe to na drugi dzień musiałam wsadzać stipy od nowa - tak mi buszowłała

Krakus masz czas? Mąż z malizną tym razem w domu na opiece siedzi więc tylko odbiór osobisty wchodzi w grę (do szkoły mam tak 500m )
Krakus 08:25, 22 cze 2016

no teoretycznie czas mam ale tylko teoretycznie...wczoraj moja 4 latka przynisła do domu rota...dziś młodego "wyczyściło" ...

najmłodsza jaką 3-dniowke ma i niestety zapalenie spojówek...

do tego w pt mi wichura rozwaliła trampolinę..tzn znalazłem ją na ogrodzeniu...

przekrój chorób i zdarzeń.... rodzice wykończeni...
w pamięci mam tę stipę i numer do Ciebie też więc w razie czego to spodziewaj się telefonu od Nieznajomego

pozdrówka
Konieczki 08:34, 22 cze 2016

My mamy zapaenie gardła i brzucha
Trampolinę mamy w tym roku bez siatki, zakotwioną prętami do ziemi. Niestety w zeszłym roku po wichurze łapaliśmy ją w locie. Teraz bez siatki wichury jej nie straszne (strzeliły nam dystanse i nie możemy dokupić bo nie ma ).

Zdrowia
Ps. Stipa w doniczka dorodniejsza niż ta w ziemi
anbu 08:49, 22 cze 2016

Konieczki napisał(a)

Tutaj prawie skończony przód (widzicie już ten busz )

Widzimy, widzimy Wyobraźnia pracuje
07_Rene 08:56, 22 cze 2016

Konieczki napisał(a)
wszyscy dookoła stukają się w głowy i mówią że po co ja to robię.

Standard... nie przejmuj się. Na razie masz ogrom pracy, a efekty powalą dopiero za rok Wtedy wszyscy dostaną olśnienia, bo zobaczą to, co Ty widzisz już oczami wyobraźni.
Rabata przy chodniczku ma już szkielet - buksy widać z daleka a to najważniejsze. Byliny szybko rosną...