Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Goniak

Ogródek Goniak

Pszczelarnia 11:51, 19 lip 2012

Gosia, i tak sobie patrzę i patrzę, i rozpoznaję rośliny, i myślę, że Twój ogród odzwierciedla Twoją naturę. Pogodny, kolorowy, ciekawy, taki z fantazją.
zbigniew_gazda 13:30, 19 lip 2012

Gosiu - co tu jest do pielęgnowania . Samo się pielęgnuje. Jest cudownie !!!
goniak 18:28, 19 lip 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Gosia, i tak sobie patrzę i patrzę, i rozpoznaję rośliny, i myślę, że Twój ogród odzwierciedla Twoją naturę. Pogodny, kolorowy, ciekawy, taki z fantazją.

Miło mi niezmiernie Pszczółko, że tak sympatycznie oceniasz mój ogród i poniekąd mnie
Z pewnością tak jest, że w pewien sposób ogród odzwierciedla osobowość swego właściciela, dlatego każdy ogród jest indywidualny i niepowtarzalny, tak jak jego gospodarz.
Zbyszku, na niektórych rabatach jest tak ciasno, że chwasty właściwie nie mają szans

Pszczelarnia 18:33, 19 lip 2012

Przede wszystkim Ciebie. Róża (jaka ...?), w przepięknej uwięzi.
goniak 20:39, 19 lip 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Róża (jaka ...?), w przepięknej uwięzi.

Problem w tym, że nie mogę rozróżnić czy to Graham Thomas czy też Golden Celebration !!!
Mam obydwie i nie wiem, która jest która
Gardenarium 20:46, 19 lip 2012

Graham robi się jaśniejszy jak przekwita.

Instagram Ogrodowiska
goniak 21:40, 19 lip 2012

Gardenarium napisał(a)
Graham robi się jaśniejszy jak przekwita.

Dzięki Danusiu, przyjrzę się przy okazji i może je wreszcie zidentyfikuję
Jak je sadziłam to byłam pewna, że zapamiętam, która jest która i pozdejmowałam zawieszki
Welka 09:47, 02 sie 2012

Witam, trafiłam do Ciebie dość dawno, jeszcze przed zalogowaniem na ogrodowisku, przy okazji szukania informacji o lewizji, którą chciałam sobie kupić (w wyszukiwarce mi jakoś wyskoczyło). Dziś Iza (kuklik) pisała mi o hostach i wróciłam, bo mam w zakładkach dodanych dużo Twoich stron, i miłorząb, i wejmutka Green Twist, i hosty, i u siebie w jednym miejscu wkopanie cegieł wzorowałam na Twoim (wczoraj zmieniłam, u Ciebie bardziej mi się podoba niż u mnie i są znów "płaskie") i jeszcze kilka i i i ... Bardzo mi się u Ciebie podoba
Milka 16:50, 02 sie 2012

goniak napisał(a)

To jest świecznica (cimicifuga) Brunette.

Małgosiu, u mnie one są drugi rok i nie kwitna jeszcze, czy to po 3 latach dopiero kwitnienie? mam z bordowymi liśćmi i z zielonymi, a warunki mają takie jak zalecono
pozdrawiam

Wydaje mi się, że powinna w tym sezonie zakwitnąć ale jeszcze ma czas, bo one kwitna pod koniec lipca. Obejrzy dokładnie swoją świecznicę, może znajdziesz zawiązki kwiatów przy łodydze.

Gosiu, znalazłąm, jednak obie zakwitną, 2 kwiatki na krzyż, ale jednak
goniak 08:31, 03 sie 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam, trafiłam do Ciebie dość dawno, jeszcze przed zalogowaniem na ogrodowisku, przy okazji szukania informacji o lewizji, którą chciałam sobie kupić (w wyszukiwarce mi jakoś wyskoczyło). Dziś Iza (kuklik) pisała mi o hostach i wróciłam, bo mam w zakładkach dodanych dużo Twoich stron, i miłorząb, i wejmutka Green Twist, i hosty, i u siebie w jednym miejscu wkopanie cegieł wzorowałam na Twoim (wczoraj zmieniłam, u Ciebie bardziej mi się podoba niż u mnie i są znów "płaskie") i jeszcze kilka i i i ... Bardzo mi się u Ciebie podoba

Witaj
Bardzo się cieszę, że mój wątek jest przydatny.
Zaglądaj kiedy zechcesz, zapraszam
Co prawda na razie zaniedbałam wstawianie akualnych zdjęć ogrodu ale już niedługo to nadrobię.