Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

iwka 11:15, 08 maj 2016

anbu napisał(a)
Fotek na razie nie będzie, moje stożki nie są za bardzo pokazowe :-\
Monia to wiśnia amanogawa ...

ale że co? spartoliłaś robotę? nie wierzę sprzęt masz super
LyraBea 11:18, 08 maj 2016

anbu napisał(a)
Dzięki Karol

Tocha popatrz co mam

Kurcze, od wczoraj próbuję rozgryźć do czego to urządzenie służy? Zagadka nierozwiązana. Oświecisz mnie Aniu, bo mnie ciekawość zeżre
JoannaDe 11:22, 08 maj 2016

A ja wiem

Do ciecia w stożki . Patent Toszki
LyraBea 11:37, 08 maj 2016

JoannaDe napisał(a)
A ja wiem

Do ciecia w stożki . Patent Toszki

Aaaaaaachaaaa... No to bym nie zgadła. Chociaż powinnam się była domyśleć, bo temat formowania na tapecie. Ja już widziałam dla siebie jakieś urządzenie do równania terenu pod trawnik, ale mi się teraz wszystko z trawnikiem kojarzy, bo u mnie góry i doliny i już nawet łopatę do odśnieżania uruchomiłam i kombinuję, jak to wyrównać.

No pokaż Aniu stożki.
Toszka 11:44, 08 maj 2016

LyraBea napisał(a)

Kurcze, od wczoraj próbuję rozgryźć do czego to urządzenie służy? Zagadka nierozwiązana. Oświecisz mnie Aniu, bo mnie ciekawość zeżre

pomocnik

wstawiłam też w fotorelacjach, co by łatwiej było znaleźć (tam mniej stron do przekopania)

JoannaDe 11:55, 08 maj 2016

LyraBea napisał(a)

Aaaaaaachaaaa... No to bym nie zgadła. Chociaż powinnam się była domyśleć, bo temat formowania na tapecie. Ja już widziałam dla siebie jakieś urządzenie do równania terenu pod trawnik, ale mi się teraz wszystko z trawnikiem kojarzy, bo u mnie góry i doliny i już nawet łopatę do odśnieżania uruchomiłam i kombinuję, jak to wyrównać.

No pokaż Aniu stożki.

To jak znajdziesz jakieś urządzonko DIY do równania trawnika to podeślij proszę bo tez mnie niedługo czeka równanie trawnika.
Dominika11 15:27, 08 maj 2016

JoannaDe napisał(a)

To jak znajdziesz jakieś urządzonko DIY do równania trawnika to podeślij proszę bo tez mnie niedługo czeka równanie trawnika.
ooo mi też by się przydało
Toszka 16:19, 08 maj 2016

innego patentu na trawnik równy jak stół bilardowy to nie ma jak grabienie, wałowanie, grabienie, wałowanie itd... ja tak szykowałam ponad dwa tygodnie. Było róóóóóównoooo, że hej, zasiałam trawę, podlałam, a na drugi dzień kret mi wyrąbał 12 (słownie - dwanaście!) kopców. Wcześniej nie...
Dominika11 16:20, 08 maj 2016

no to nieźle
JoannaDe 17:15, 08 maj 2016

Toszka napisał(a)
innego patentu na trawnik równy jak stół bilardowy to nie ma jak grabienie, wałowanie, grabienie, wałowanie itd... ja tak szykowałam ponad dwa tygodnie. Było róóóóóównoooo, że hej, zasiałam trawę, podlałam, a na drugi dzień kret mi wyrąbał 12 (słownie - dwanaście!) kopców. Wcześniej nie...

Współczuję, chyba bym się zabeczała. A siatki przeciw kretom nie chciałaś?