Dominiko no widzisz, ja nie wiem czy Glauka zawsze jest szczepiona czy też nie
Tak pisze ZSP:
Przez kilka pierwszych lat rośnie w formie nieregularnej, spłaszczonej kuli. Potem wytwarza pęd przewodni, przekształcając się w szeroki, gęsty stożek. Rośnie powoli. Dorasta do 2-3 m wysokości i 2 m szerokości.
Wolałabym aby ta moja Glauka urosła właśnie na kształt choinki 2-3 metrowej. Nie wiem jednak jak będzie, bo nie wiem co mam :/
Moja jest na takim krótkim patyku/kiju. Czy takie na patyku też z czasem zamieniają się w choinki czy ich rozwój zatrzymuje się na kuli?
Domi lista roślin to podstawa. Ja całą zeszłą zimę swoją tworzyłam a i tak widzę, że nie jest zamknięta -
kfffiotków przybywa!
Aniu przyjdzie moment, że dostaniesz
olśnienia 
i już będziesz wiedziała co chcesz na żywopłot
Ali masz szczęście, że nie patrzysz na bałagan, bo bym po
pooopie zlała
Monia no ja też nawet do tych rozchodników jestem przekonana

Coś mi się w głowie porobiło

Ursa zapodała fajne rozchodniki, no podobają mi się

U mnie ciągle problem z kolorystyką w ogrodzie. Wychodzi na to, że będzie rozpiętość od białego po bordo .... uwaga poprzez róż (!!!!!)
Marta ani się obejrzysz a na swoje drzewa aby popatrzeć będziesz musiała głowę zadzierać
Poli zobaczy się jak losy TEGO ogródka się potoczą
Kasiu dzieje się dzieje, nie bądź skromnisia
Gosiu hi hi wiesz ja ostatnio pod wpływem O weszłam do B i pooglądałam te cebule
Ale tylko pooglądałam

Jak doszłam do wniosku, że nie wiem gdzie to wsadzić bo ja w zasadzie jeszcze rabat nie mam a czosnki były tylko białe a mi się fioletowe marzą - to wyszłam. Ale mogę powiedzieć tak jak wszyscy - BYŁAM W B
Kami macham
Konieczki miały być odciągi do wiosny ale nam się odwidziało, tym bardziej że nie jedno z nas w sieć pajęczą się złapało
Joluś cmok