Hej Aniu.Piękne wspomnienia-ja Ci tu już pisałam,ale te Twoje choiny to naprawdę śliczne są-choć ja generalnie fanem iglaków nie jestem.Trawy mam związane podobnie-tylko czerwoną wstążką
Przeczytałem wszyyystko. Przyznaje kilka stron przeleciałem po łebkach ale jednak.,
Piękny ogród, ogrom pracy i kopalnia wiedzy. Wielkie dzięki.
Ja z przyczyn zdrowotnych przystopowalem z pracami w ogrodzie....., niestety
Natko ja też już pragnę wiosny ...bardzo. Jak sobie pomyślę jak się styczeń ciągnie to mnie trafia coś
Kasiu no moje trawy związane jak związane... hi hi Oby zimę przetrwały i urosły większe to może w przyszłym roku bardziej się postaram
Jacku pamiętam Cię, pamiętam i dziękuję
Najpierw zdrowie, dopiero potem ogród - ta kolejność wg mnie jest właściwa Kuruj się więc aby na wiosnę ruszyć pełną parą
Odwiedz wiadomosci. Widze, ze tez kochasz tsugi czyli choiny kanadyjskie. Pamietaj o tym, ze tsuga lubi duzo wody (wilgotne podloze) nie lubi przeciagow i nadmiaru slonca przynajmniej na poczatku przez pierwsze dwa trzy lata musisz o nie dbac. Jak cos sie bedzie dzialo mozesz liczyc na pomoc.
To sa moje tsugi kupilam je ok 1 ma wys u mnie sa 5 lat w tym roku podcinalam i sie zagescily.