Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

justi 21:27, 15 paź 2011

Kasiu wielkie gratulacje, łycha w ziemi, to juz pierwszy ważny krok
Prawie naprzeciw mnie budują domek, niewielki, ale bardzo szybko powstał. Pewnie po wakacjach w przyszłym roku już ludziska zamieszkają. Zazdraszczam pozytywnie, może i mnie kiedyś kopnie ten zaszczyt.
an_tre 21:31, 15 paź 2011

Kasiu przyznaj, że pękasz z dumy i radości to wspaniale, ze zaczęliście nowy etap w waszym życiu, taki twórczy i emocjonujący
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
hanka_andrus 21:32, 15 paź 2011

Trzymam kciuki za pomyślność mieszkańców tego domu!
A JESZCZE WAM ŻYCZĘ,BEZPROBLEMOWEJ BUDOWY......
Pwl 21:33, 15 paź 2011

KasiaWB napisał(a)

super wrzuca się dowolnie co kto lubi.. mi podobał się zawsze wyskrobany
palcem w świeżym betonie rok budowy domu albo odbita dłoń , na podjeździe
u paru osób coś takiego widziałem a na szczęście wrzuca się grosik, albo
złotówkę. Ludzie wrzucają np. aktualną gazetę haha to mnie rozbawia albo
też listy w butelce. Z dawnych czasów wiem że wrzucało się skorupki jajek
albo kawałek chleba.

Pawełku nom, super też się bardzo cieszę, że machina ruszyła, bo to w jakimś stopniu przybliża mnie w kierunku ogrodu choć czas na niego przyjdzie niestety za jakieś 1,5 roku )) ale zamierzam ten czas wykorzystać konstruktywnie w tym temacie jest czas na przemyślenia i rysunki

Uwaga, Ogród będziesz miała piękny!, dziś to Ci przepowiadam Bliżej niż dalej już
KasiaWB 21:37, 15 paź 2011

justi napisał(a)
Kasiu wielkie gratulacje, łycha w ziemi, to juz pierwszy ważny krok
Prawie naprzeciw mnie budują domek, niewielki, ale bardzo szybko powstał. Pewnie po wakacjach w przyszłym roku już ludziska zamieszkają. Zazdraszczam pozytywnie, może i mnie kiedyś kopnie ten zaszczyt.

tak, teraz domy szybko się buduje, nawet w jeden sezon od podstaw do wykończenia my jednak zamierzamy postąpić zgodnie z zasadami tj. aby tzw. stan surowy przezimował dlatego napisałam, że ogród zacznie powstawać za jakieś 1,5 roku )

Jak tylko będziesz chciała to się uda a tak przy okazji to myślałam, że ten problem masz już z głowy i że Twój ogród jest przy domu
KasiaWB 21:40, 15 paź 2011

an_tre napisał(a)
Kasiu przyznaj, że pękasz z dumy i radości to wspaniale, ze zaczęliście nowy etap w waszym życiu, taki twórczy i emocjonujący

) poprostu cieszę się, choć wszystkie wrażenia dopiero przed nami liczę, że pójdzie w miarę gładko no żebym mogła zabrać się wreszcie bezkolizyjnie za ogród - ma się rozumieć
KasiaWB 21:41, 15 paź 2011

hanka_andrus napisał(a)
Trzymam kciuki za pomyślność mieszkańców tego domu!
A JESZCZE WAM ŻYCZĘ,BEZPROBLEMOWEJ BUDOWY......

Z błogosławieństwem naszej Hanusi - wszystko ułożyć się pięknie musi )
justi 21:42, 15 paź 2011

No tak Kasiu przy domu, ale wiadomo jak się mieszka z rodzicami nie wszystko można zrobic do końca tak jak się chce.
KasiaWB 21:43, 15 paź 2011

Pwl napisał(a)

super wrzuca się dowolnie co kto lubi.. mi podobał się zawsze wyskrobany
palcem w świeżym betonie rok budowy domu albo odbita dłoń , na podjeździe
u paru osób coś takiego widziałem a na szczęście wrzuca się grosik, albo
złotówkę. Ludzie wrzucają np. aktualną gazetę haha to mnie rozbawia albo
też listy w butelce. Z dawnych czasów wiem że wrzucało się skorupki jajek
albo kawałek chleba.

Pawełku nom, super też się bardzo cieszę, że machina ruszyła, bo to w jakimś stopniu przybliża mnie w kierunku ogrodu choć czas na niego przyjdzie niestety za jakieś 1,5 roku )) ale zamierzam ten czas wykorzystać konstruktywnie w tym temacie jest czas na przemyślenia i rysunki

Uwaga, Ogród będziesz miała piękny!, dziś to Ci przepowiadam Bliżej niż dalej już

)) ja bym chciała juuuuż )) i uwaga Pawełku - będę zimą rysować, mam nadzieję, że rzucisz czasem okiem oraz radą
KasiaWB 21:45, 15 paź 2011

justi napisał(a)
No tak Kasiu przy domu, ale wiadomo jak się mieszka z rodzicami nie wszystko można zrobic do końca tak jak się chce.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tego nie wiedziałam zatem życzę spełnienia marzeń i trzymam kciuki za ich realizację