oj mocno ściskajcie tylko kto będzie tworzył ogrody w tym czasie))
Danusiu, to chyba Ogród z lustrem mnie zdopingował ) pokazuj pokazuj jeszcze więcej tych cudeniek, które tworzycie, to może uda nam się wybudować dom w tempie wprost proporcjonalnym do tempa powstawania ogrodów Gardenarium
Serdecznie Was pozdrawiamy!
Justynko, króciutko napiszę tylko (po przecież my tu o ogrodach) - w zasadzie został zaprojektowany jako nowoczesny, ale obmyślam sposób nadania elewacji nieco innego charakteru ) w tym celu pilnie śledzę angielskie ogrody i nie tylko, aby choć kilka detali architektonicznych delikatnie zapożyczyć do siebie )
Mam też nadzieję na przyszłość, że kiedyś kiedyś może i u mnie odbędzie się jakieś spotkanko ogrodowiskowe
Super Kasiu, już krok do przodu, czas szybko leci zobaczysz za chwile wprowadzicie się do nowego domu i będziesz wykańczać ogród, wierz mi to już będzie niedługo..
to jest wyzwanie - temat wymagający wielu przemyśleń i decyzji, żeby było spójnie no i właśnie elegancko zobaczymy kiedyś co z tego wyjdzie idę buszować w poszukiwaniu inspiracji gdyby ktoś posiadał fajne linki to proszę na PW.