Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 22:23, 15 paź 2011

monteverde napisał(a)
to muszą być duże drzwi tarasowe, cale oszklone , aby ten piękny ogród wchodził do domu

Aniu, będą )) i to nie tylko jedne ) pod tym kątem dokonaliśmy zmian w projekcie ostatniej zimy )
monteverde 22:25, 15 paź 2011

tak myślałam, nie na darmo ogród pieścisz
KasiaWB 22:27, 15 paź 2011

Kaisia napisał(a)
Super Kasiu, już krok do przodu, czas szybko leci zobaczysz za chwile wprowadzicie się do nowego domu i będziesz wykańczać ogród, wierz mi to już będzie niedługo..

Dzięki za odwiedziny ta myśl o ogrodzie chyba mnie dopinguje Twój ogród również jest dla mnie inspiracją, bo jest przepiękny, co już nie raz pisałam
KasiaWB 22:31, 15 paź 2011

monteverde napisał(a)
tak myślałam, nie na darmo ogród pieścisz

)) Aneczko, narazie się uczę jeszcze nie mam też ogrodu, tylko osobistą malutką szkółkę kiedyś wszystko zostanie przesadzone na swoje docelowe miejsce
monteverde 22:34, 15 paź 2011

marzena 22:45, 15 paź 2011

KasiaWB napisał(a)
to jest wyzwanie - temat wymagający wielu przemyśleń i decyzji, żeby było spójnie no i właśnie elegancko zobaczymy kiedyś co z tego wyjdzie idę buszować w poszukiwaniu inspiracji

to to zaczęliscie ! życzę powodzenia ! ale masz rację, warto jeszcze wszystko przemyśleć, może jakieś detale, abyscie byli potem mega zadowoleni z ostatecznego wygladu !
Joku 23:01, 15 paź 2011

Kasiu życzę wam jak najmniej problemów podczas budowy. A twój ogród będzie piękny. Charakter twojej szkółki o tym świadczy.
Matka 23:02, 15 paź 2011

eee, fajnie ! nie ma to jak własny, ciasny czy nie ciasny!oby się ekipa spisałą a reszta jakos pójdzie!

Projekt robiłaś na zamówienie?ciekawi mnie jak będzie wyglądał domek!rob tylko zdjęcia, po latach będziesz wspominac jka sie zmieniałopamiętam jak my chodzilismy po domu, wtedy jeszcze staly same bloczki a teraz kurze scieram w kątach

miłej budowya ogród to już szybciej powstanie, część już masz, nie jest źle
KasiaWB 23:17, 15 paź 2011

Joku napisał(a)
Kasiu życzę wam jak najmniej problemów podczas budowy. A twój ogród będzie piękny. Charakter twojej szkółki o tym świadczy.

Joku, dziękuję za wsparcie, będę go napewno potrzebować, w tym w szczególności na etapie ogrodu
Pozdrawiam!
KasiaWB 23:23, 15 paź 2011

Bogda napisał(a)
eee, fajnie ! nie ma to jak własny, ciasny czy nie ciasny!oby się ekipa spisałą a reszta jakos pójdzie!

Projekt robiłaś na zamówienie?ciekawi mnie jak będzie wyglądał domek!rob tylko zdjęcia, po latach będziesz wspominac jka sie zmieniałopamiętam jak my chodzilismy po domu, wtedy jeszcze staly same bloczki a teraz kurze scieram w kątach

miłej budowya ogród to już szybciej powstanie, część już masz, nie jest źle

hej Bogda chciałabym mieć to już za sobą ) liczę, że wszystkie dobre moce będą z nami i że damy radę Tobie fajnie, bo już pracujesz nad ogrodem
Wszystko jest dokumentowane ku pamięci dla potomnych jak mama z tatą dom budowali
A o domu pogadamy zimą