Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Martek 00:34, 21 paź 2011

Wędrowałam po lustrzanym wątku
Ja jedne kupiłam z konieczności ponieważ nic nie było innego,takie wysokie w panterkę i kwiaty ,ale w takich to niestety przy ciężkiej pracy poci się szybko noga więc będą na spacery po deszczu ,ale i tak na dłuższy spacer się nie nadają ...
Dlatego zamówiłam u kolegi lekkie piankowe gumowce z wkładką bo będzie można w nich odśnieżać ,a to nie bez znaczenia .W normalnych tylko można sobie zaszkodzić ,marzną stopy jak cholera mówię z autopsji
Natomiast mam kaloszki 3/4 w panterkę i w tych można i na rower do sklepu i do miast jak pada bo są luźne i krótkie .Gumowce uważam powinny być nieco większe niż stopa o 1 numer A 4 to z lidla ogrodnicze człapaki ,bardzo dobra sprawa ,dawno chciałam je kupić ,ale jakoś tak zapominałam i wykupowali
Martek 00:37, 21 paź 2011

Tak mówią ,że będzie sroga tzn.taka sama jak ta miniona ...?Szczerze wolę takie szyby w pięknych wzorach niż błotnistą nijaką ,bez wyrazu .Wtedy tęsknię za śniegiem .Brokat na śniegu umila ten ciężki ,zimowy okres
KasiaWB 00:40, 21 paź 2011

w wolnej chwili koniecznie muszę rozejrzeć się za kaloszkami, pewnie w necie... Teraz nie mam czasu
Martek 00:45, 21 paź 2011

KasiaWB napisał(a)
w wolnej chwili koniecznie muszę rozejrzeć się za kaloszkami, pewnie w necie... Teraz nie mam czasu

Ania dawała link z takimi fajnymi kaloszkami ...Oj fajowe były
KasiaWB 00:51, 21 paź 2011

to może mi podrzuci link a teraz muszę lecieć, bo roboty w huk, a tu już kolejny dzień się zaczął
dobrej nocy i do miłego!
Martek 01:11, 21 paź 2011

Dobranoc ja też zmykam bo śpię na siedząco .Miłego piątku Katarzyna
an_tre 22:23, 23 paź 2011

Kasiu pewnie cały weekend na działce spędziłaś, a teraz padasz z przepracowania
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 23:38, 23 paź 2011

napewno
Joaska 13:22, 24 paź 2011

Kasiu!
Gartuluję wbicia pierwszej łychy!!
No to widzę że nie będę osamotniona w boju,
my planujemy start na wiosnę,
a ja już sie nie moge doczekac planowania ogrodu!
Będziemy walczyć!!!
KasiaWB 22:02, 28 paź 2011

Pozdrawiam Wszystkich odwiedzających i .... jeszcze pamiętających o mnie )
Uprzejmie donoszę, że stan zero zakończony przespacerowałam się dookoła i ...... stwierdziłam, że jednak nie jest tak źle i będzie gdzie sadzić ))

a tu już ściany fundamentowe zabezpieczone na zimę zostały również obsypane

i nawet ekipa wiechę zrobiła

dojechała również cegła ręcznie formowana prosto z cegielni ... na mur, który w najbliższych dniach powstanie w jednym z narożników efekt pokażę po zakończeniu prac murarskich