Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

myszorek 22:03, 18 paź 2011

ale słodka Dzidziulka!
Kasiu Tobie też będę kibicowała w ogrodowaniu
KasiaWB 22:09, 18 paź 2011

myszorek napisał(a)
ale słodka Dzidziulka!
Kasiu Tobie też będę kibicowała w ogrodowaniu

Myszorku, liczę na Ciebie! jak ja będę zakładać ogród, to Twój ogród będzie już dojrzały niewątpliwie będę korzystać z Twoich doświadczeń, bo podoba mi się Twój ogród o kwestie budowlane też Cię pomęczę ale zimą ) Pozdrawiam!
monteverde 00:57, 19 paź 2011

Kasiu , no i się zaczęło, życzę powodzenia w wylewce sąsiadka się nie przejmuj jak jesteś na prawie zleci ani się obejrzysz i domek będzie stał ja oglądam na Domo program jak ludzie stawiają własne domy, czasami aż strach jak im to szybko idzie dobranoc ja liści host nie ścinam, wiosną nie ma po nich śladu, nowe kiełkują z ziemi
justi 09:44, 19 paź 2011

w oczekiwaniu na przyjazd betoniarki

Kasiu gdzie Ty się wspięłaś, żeby to zdjęcie zrobić.....na jakiś dźwig?
KasiaWB 23:13, 20 paź 2011

Witaj Justi zdjęcia "lotnicze" robił mój M. ...... z dachu domu sąsiadów ))) to już zdjęcie historyczne, bo zaraz potem przyjechał beton no i wylał nam ławy fundamentowe od jutra murowanie ścian fundamentowych - o ile pogoda dopisze
hanka_andrus 23:16, 20 paź 2011

Pięknie idziecie z robotą.Może jeszcze będzie trochę ciepła/ze 2 tygodnie/ to uda się do parteru dojechać?Oby!!!!!!
marzena 23:18, 20 paź 2011

fajnie... ! dokumentuj Kasia wszystko ! to potem świetna pamiątka
KasiaWB 23:21, 20 paź 2011

hanka_andrus napisał(a)
Pięknie idziecie z robotą.Może jeszcze będzie trochę ciepła/ze 2 tygodnie/ to uda się do parteru dojechać?Oby!!!!!!

Haniu Kochana, na teraz jest plan aby wyciągnąć ściany fundamentowe, zaizolować, zasypać, zabezpieczyć na zimę i....... wymurować część muru od sąsiadów........ oraz wykonać wodociąg.... - i to mam nadzieję się uda..... choć pogoda już nie rozpieszcza...... i każdy mokry dzień to przestój
Reszta musi poczekać do wiosny.
KasiaWB 23:22, 20 paź 2011

marzena napisał(a)
fajnie... ! dokumentuj Kasia wszystko ! to potem świetna pamiątka

dokumentujemy oczywiście wszystko jak Ogrodowiczanie na zlocie )) z tym, że pokazuję tylko namiastkę tej dokumentacji żeby nie zrobił mi się wątek budowlany ))
an_tre 23:27, 20 paź 2011

Ale wrzucaj coś od czasu do czau, dziel się z nami
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies