Ważne ,że już masz namiastkę czegoś stałego,a nie stertę piachu ,na cały okres budowy.Oczywiście tego się też nie uniknie,ale panowie budowlańcy uszanują chyba wasze poletko.Powodzenia.
Tak Haniu, taki był właśnie zamiar i podjęty wysiłek, aby już w tym roku móc posiedzieć z dzieckiem u siebie w letnie dni w jakimś w miarę przyjemnym otoczeniu zamiast na placyku pod blokiem no i dodatkowo te iglaki - jak będziemy się wprowadzać za 2-3 lata to już trochę podrosną
Młodzi jesteście jak te iglaki.Ani się obejrzycie,jak dom wyrośnie i wam 30lat przybędzie w mig.I wasze iglaki będą już poważnymi drzewami.
Fajnie wyglądają nowe obrzeża, zdecydowanie lepiej niż zielone
)) .... były zielone, bo nic lepszego wtedy pod ręką nie było ale mam też nóż/szpadelek do trawy więc i kanciki będziemy się uczyć robić
Kanciki najbardziej mi się podobają, ale ja zaczynałam od obrzeży plastikowych tylko w brązie. Teraz ich pozbywam się
Mam całe dwa plastikowe - jedno brązowe (było ostatnie) i jedno zielone. Więcej już nie będę kupować, nigdy ))
Ja też jeszcze zeszłego lata nakupowałam tego dziadostwa brązowego, a teraz to wywaliłam w czorty...dziadowskie to bo i pod kosiarke czasem właziło.Wyrzuciłam też drewniane bordery, zostawiłam tylko przy nowej ścieżynce, a reszta paszła...jeszcze został pas przy przyszłych jaśminowcach ale i to wkrótce wyrzucę bo kosic tam nie ma jak a z nożyczkami latać tam nie będę
W moim docelowym ogrodzie obrzeże - jeśli w ogóle, to będzie z kosteczki granitowej, tak samo jak podest wejściowy do domu, taras, podjazd i opaska wokół domu, no i ten tarasik kamienny