Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 21:40, 19 maj 2012

hania napisał(a)
Pięknie wokół tego drzewa skomponowałaś!

Dziękuję Haniu za wizytę i komplement ładna była ta rabata, ale w tej chwili jej nie ma, ale kiedyś coś podobnego zrealizuję jak będę mogła już zająć się całym terenem teraz już nie mam gdzie
popcorn 21:43, 19 maj 2012

Ale fajny gość! Pięknie rośnie wszystko u Ciebie!
Muszę znaleźć tego bukszpana-feniksa, chyba troche wstecz
pozdrawiam!
Linka 21:46, 19 maj 2012

Kasia nawet nie zdawałam sobie sprawy z ilości odmian jakie posiadasz u siebie, a tu lista taaaaaaka długa .................... prawdziwa kolekcja
A gość elegant, taki odstrojony kolorowo, piękny ogród to i goście zachodzą eleganccy ................................. śliczne fotki
monitka 21:52, 19 maj 2012

Kasiu, z bażanta prawdziwy inspektor nadzoru budowy
Świetna była ta rabatka pod leszczyną. Kolekcja żurawek imponująca. Ja mam tylko dwie odmiany i to te najstarsze ale i tak je lubię
KasiaWB 21:54, 19 maj 2012

popcarol napisał(a)
Ale fajny gość! Pięknie rośnie wszystko u Ciebie!
Muszę znaleźć tego bukszpana-feniksa, chyba troche wstecz
pozdrawiam!

Cześć Karolinko oglądam właśnie spotkanie u Bogdzi ale Wam było fajnie i pięknie

Ten gość to przychodzi kiedy chce, jak widać nic sobie nie robi z tego, że ktoś jest na szczęście wkrótce pojawiła się jego partnerka to sobie poszedł

W zasadzie to faktycznie większość roślin daje sobie radę, choć niektóre wypadły. Już wiem czego nie kupować ))) szkoda, że nie mogę jeszcze poszaleć na całym terenie, bo mi się ciut gęsto zrobiło, więc w przyszłym roku byłoby już dobrze rozsadzić towarzystwo )
KasiaWB 21:59, 19 maj 2012

Linka napisał(a)
Kasia nawet nie zdawałam sobie sprawy z ilości odmian jakie posiadasz u siebie, a tu lista taaaaaaka długa .................... prawdziwa kolekcja
A gość elegant, taki odstrojony kolorowo, piękny ogród to i goście zachodzą eleganccy ................................. śliczne fotki

Wiesz co?ja też sobie nie zdawałam )) zauważyłam to jak musiałam wszystkie wykopać i najpierw brakło mi donic a dzisiaj już nie wiedziałam gdzie je znowu posadzić ) obiecałam sobie, że żurawek narazie nie kupuję
O tak, gość bardzo wystrojony ) a ja taka nieumalowana i do tego paznokcie w ziemi ))
KasiaWB 22:03, 19 maj 2012

monitka napisał(a)
Kasiu, z bażanta prawdziwy inspektor nadzoru budowy
Świetna była ta rabatka pod leszczyną. Kolekcja żurawek imponująca. Ja mam tylko dwie odmiany i to te najstarsze ale i tak je lubię

Monitka cykałam fotki i starałam się nie roześmiać głośno aby go nie spłoszyć )) zaglądał mi po kątach jak nie wiem )
Będzie kiedyś reaktywacja rabaty, ale to dopiero po zakończeniu budowy
Ja też mam jakąś starszej odmiany ale nazwy teraz nie pamiętam każda żurawka jest cudna bardzo je lubię dodają rabacie smaczku
Pwl 19:13, 20 maj 2012

KasiaWB napisał(a)
Jedna ze stron naszego zielonego kącika serby chyba się przyjęły

Kasiu, jaką już masz piękną ścianę zieleni ahhh Jasne, że się przyjęły, dały nieźlę w górę fiu fiu...
Widzę że miałaś niezły audyt na działce Myślę że "kurczak" dał ci już atest najwyższej jakości.
KasiaWB 21:14, 20 maj 2012

cześć Pawełku, dzięki za odwiedziny ciągle czekam na Twój wątek wspominałeś, że wiosną będzie )
Rośnie ściana ewidentnie szczególnie widać to po thujach i cisach serby tegoroczne ) jak sąsiad zobaczył te serby to tylko powiedział "O, będzie las" )
Aaaa, wysiałam lawendę od Ciebie ciekawe czy coś mi wzejdzie
Pozdrawiam i ............. czekam na wątek
KasiaWB 21:32, 20 maj 2012

Dzisiaj na działce byliśmy tylko chwilę, przy okazji zrobiliśmy kilka fotek.

Rabata z irysami i hostami

I doczekam się chyba w tym roku kwiatów piwonii )

serby i widoczny kawałek rabaty w przebudowie

szpalerek - cały był w tym roku przesadzany, ale ma się nieźle