Elfik
22:15, 26 maj 2012
Witaj Kasiu! A ja już u Ciebie widzę "Piękne trudnego początki"...
Rabaty napakowane, czuję, że bez poszerzania się nie obejdzie. Zieloniutko u Ciebie, jakby tylko nad Tobą deszcz padał... Ja podlewam codziennie, a wszystko żółcią trąci
...... Twoje rabatki zdaje mi się, w słońcu? A Citronelki się nie przypalają? I hosty też nie?
Zachwycił mnie ten zestaw.
Fantastyczne zdjęcia zrobiłaś bażantowi! Aż dziw, że się nie bał wejść, no bo że spacerował między roślinami, to rozumiem, ale że się pchał na budowę???
Nie doczytałam, jak się skończyło rozpoznawanie perowskii? Bo moja wygląda zupełnie inaczej. Jest szaro-srebrzyście-zielona. I ja ją przycinam równo na 4 oczka nad ziemią. Nie zostawiam zdrewniałych pędów. Szkoda, że tak późno zakwita.
Pozdrawiam Kasiu

Zachwycił mnie ten zestaw.
Fantastyczne zdjęcia zrobiłaś bażantowi! Aż dziw, że się nie bał wejść, no bo że spacerował między roślinami, to rozumiem, ale że się pchał na budowę???

Nie doczytałam, jak się skończyło rozpoznawanie perowskii? Bo moja wygląda zupełnie inaczej. Jest szaro-srebrzyście-zielona. I ja ją przycinam równo na 4 oczka nad ziemią. Nie zostawiam zdrewniałych pędów. Szkoda, że tak późno zakwita.
Pozdrawiam Kasiu