Kasia niech cię ręka boska broni przed tymi żurawkami, do eksmisji po wykończeniu domu. Same bukszpany, żwirek i bordowe drzewo, nigra !!!! miodzio i żadnych "zmiękczaczy" tylko variegatusy!!!!! brawa dla Danusi i wykonawczyni. Pokulkuj bukszpany aby nabrały kształtu.
Chyba też je muszę kupić, już 2 rzeczy w Danusiowym sklepie kupiłam!
Wiem, to forum jest wyjątkowe
Ja też już wcześniej kupiłam 2 rzeczy )) z serii J. Bentley - oczywiście nóż do kancików i wygodną głębszą szufelkę a teraz te nożyce to topiarów mam jeszcze na oku kilka pozycji, ale niektórych poprostu narazie nie ma
Ja sobie cały komplecik Bentleya kupiłam, świetnie się tą szufelką pracuje i te mini widły są świetne do przesadzania i wykopywania otworow na mini doniczki.
Fajny projekt A pod kulami bukszpanowymi zwirek? Prostota "rules"
Tez zaluje ze mnie nie bylo, wynudzilam sie na spotkaniu rodzinnym w tym czasie Pogoda tez nie rozpieszczala Coz, moze za rok sie uda!
pozdrawiam!!
Marzenko - dzięki za radę i zainteresowanie, tak właśnie zamierzam kiedyś dokończyć tą rabatę tzn. w zgodzie z tym projektem lub ewentualnie zrobię tam koło żwirowe na ławeczkę tak jak w realizacji Danusi - Ogród na piaskach lub jak w Ogrodzie Sylwii żadnych żurawek tam nie będzie
Zobaczymy jak się wszystko ułoży
kulki będę cięła pod koniec czerwca, bo podobno to dobry czas na drugie cięcie.
Pozdrowionka
Mira - dzięki Pozdrawiam
Karolinka - tak, tam będzie żwirek - jak napisałam albo taka łezka jak w projekcie albo koło żwirowe na ławeczkę ale to jeszcze się zobaczy Pozdrawiam
Przyszłam pochwalić avatarek...., ale widzę, że nie tylko ja się zachwycam śliczną Kasią.
Kobieto, gdybym nie wiedziała o budowie.....to bym się w życiu nie domyśliła, że ten piękny zakątek na budowie.............
Podziw........
...a Końską Wolę i te zagłębie, natrafiłam w necie....i ubolewałam, że tak daleko mam....
Wybór naprawdę wielki....
Podziw........
...a Końską Wolę i te zagłębie, natrafiłam w necie....i ubolewałam, że tak daleko mam....
Wybór naprawdę wielki....
Dzięki Ania tak sobie patrzę na te moje próby i "wypociny" ogrodowe, że jest lepiej,ale pod powiekami mam widok jaki bym chciała mieć kiedyś i to mnie też dopinguje do dalszej systematycznej pracy )))) Jak będę kiedyś oglądała to co jest w tej chwili, to pewnie tylko uśmiechnę się do siebie w myślach, jak można było się tym zachwycać )) podobnie jak porównam z rokiem ubiegłym )) ale to tylko potwierdza, że się rozwijam w kierunku ogrodnicznym i świadomość wzrasta ) dzisiaj już bym wszystko inaczej robiła niż rok temu )) ale na szczęście nie jest zbyt późno na zmiany w dobrym kierunku, wręcz przeciwnie, jest czas na to aby wszystko zaplanować
A w Końskowoli, Puławach i okolicach wybór naprawdę duży, i po większe ilości roślin będę tylko tam jeździć widziałam nawet takie piękne ligustry na pniu jakie Ty masz Aniu te kulki co mustangiem jechały jak je zobaczyłam w sklepie,to od razu pomyślałam o Tobie i tak mi już pewnie zostanie
Pozdrawiam!
Kasia, avatarek czaderski Laska jestes Plan Danusi jak zawsze majstersztyk A, ze nie mozesz wytrzymac... skad ja to znam, tez mnie nosi ze zmianami, chociaz mialam rozlozyc czas i wydatki na dwa sezony, to boje sie, ze nie dam rady z moja slaba silna wola