Kasik - masz nowy avatarek dawaj tą donicę do mnie )) dzięki za odwiedziny no jak wyrywa już chwasty to świadomy ogrodnik czego Tobie i sobie życzę ) Buziaki!
Witaj Jolu, dziękuję za wizytę i miłe słowa. Cudowna jest ta dziecinna radość i przejęcie podsunęłaś mi pomysł z tą fasolką szparagową - może to dzieciom w przedszkolu zrobię, bo duże prawdopodobieństwo powodzenia z kwiatkami może być gorzej
Serdecznie pozdrawiam!
No właśnie widziałam ślady na śniegu Witaj Aniu u Ciebie to są bajkowe tereny do tuptania u nas tak wzdłuż płotu )) z tą sosną - to nie wiedziałam, że będę musiała raport o nasadzeniach składać, ale nie ma sprawy, trochę już nasadziłam ) mam nadzieję, że nowa rabata przypadnie im do gustu dla żartu mogłam jakieś zdjęcie z Danusi ogrodu podłożyć to by im szczęki opadły )) gorzej by było jakby cały wydział chciał się wprosić na wizję lokalną do bukszpanowego )).....
Myślę, że ten karminik jest dla niej bardzo ważny dla mnie taki był jak mi Tato zrobił, pamiętam do dziś Tulam!
Dzięki uprzejmości Gabrysi (Ogród dla roślin o mocnych nerwach) wklejam u siebie zdjęcie drzew Paulownia zwane Cesarskim drzewem, które kwitną przepięknie! już myślałam, że znalazłam dla siebie drzewo na soliter od frontu działki, już widziałam oczyma duszy ...ale... przy bliższym poznaniu (poczytaniu) mój zapał został nieco ostudzony więc chociaż będę miała zdjęcie na pamiątkę )