Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Gabrysia_ 15:47, 17 sty 2013

Syla

Zawsze chciałam mieć córeczkę , ale mam chłopaków ..... Ale chwila, moment będę mieć synową nie ma tego złego buziam

Sylwia...jeszcze nic straconego
Bogdzia 20:39, 17 sty 2013

Piękne to zdjęcie Oli a jak patrzy w aparat jakby była świadoma swoich wdzięków. I wielkie wiadro na pół Oli a moze i na więcej. Cudne.
KasiaWB 20:53, 17 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Kasiu...cudna ta twoja córcia, a fryzurka jak miała 16 miesięcy, rewelacja..i rośnie ogrodniczka, konewkę twardo trzyma i swój karmnik dogląda ba nawet podpisany..pozdrawiam

Dzięki Irenko! Olunia daje mi wiele wiele radości bardzo żywe dziecko w ostatnim sezonie już wysiała słonecznik (jak w "Misiu Rupercie" rzecz jasna ), kopała rabatki, wąchała kwiaty poprzez zrywanie oraz podlewała rośliny (oraz nas) z węża mam nadzieję, że złapie bakcyla i będzie pomagać a karminik to niezwykle poważna sprawa już całe przedszkole wie, że na działce Ola ma swój osobisty karmnik i karmi ptaszki
Mam pomysł, żeby maluchom z jej grupy przedszkolnej przygotować małe kubeczki do zasiania roślinki żeby pielęgnowały i cieszyły się jak coś wyrośnie, ale .......... jest ryzyko, że coś nie wzejdzie i wtedy będzie pewnie katastrofa muszę temat przemyśleć
Buziaki!
KasiaWB 20:54, 17 sty 2013

asc napisał(a)
Zdjęcie Oli świetne ....... Aż roześmiałam się na pełny regulator

dzięki Ania ja podobnie reaguję Buziaki!
kasik778 20:57, 17 sty 2013

Zdjęcie boskie wygląda na ogrodniczkę pełną parą, moje dziecko za to w tym roku wyrywało chwasty, tak że kto wie? może też będzie ogrodnikiem
KasiaWB 20:57, 17 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Kasiu, chyba będziemy obie śpiewać na spotkaniach...a inne rajdowe tez znasz?

już odpowiedziałam u Ciebie dodam, że trzeba będzie w domu potrenować, no i surowe jajka pić co by struny głosowe lepiej pracowały ja alt kiedyś byłam )
KasiaWB 20:58, 17 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Syla

Zawsze chciałam mieć córeczkę , ale mam chłopaków ..... Ale chwila, moment będę mieć synową nie ma tego złego buziam

Sylwia...jeszcze nic straconego

No właśnie
KasiaWB 21:01, 17 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Piękne to zdjęcie Oli a jak patrzy w aparat jakby była świadoma swoich wdzięków. I wielkie wiadro na pół Oli a moze i na więcej. Cudne.

Dziękuję Bogdziu od maleńkości nam pomagała, więc jak tylko zaczęła chodzić (także ku swojej radości) od razu zabrała się za ogrodnicze zabaweczki ) Buziaki!
jotka 21:02, 17 sty 2013

Kasiu, patrzę na Twoją śliczną córeczkę i porównuję ze swoimi wnukami. Dzieci chętnie uczą się wielu rzeczy przez zabawę Moi w zeszłym sezonie siali fasolkę szparagową i potem obserwowali jak rośnie. Zrywanie pierwszych strączków tez należało do nich. Jaka była radocha. Zrywali po jednym i biegli do mamy pokazać jaki urósł A zrywanie kwiatuszków żeby powąchać ... skąd ja to znam Ale każdy rok będzie lepszy i pomocnica sprawdzać się będzie w wielu pracach ogrodowych. Już widzę jak dobrze swoich akcesoriów pilnuje
an_tre 21:03, 17 sty 2013

Kasiu potuptałam po twojej działeczce podziwiałam ośnieżoną sosnę, pochwałiłam nowe nasadzenia i mi pojaśniały mi oczy na widok Oleńki milutko jest u ciebie pozdrawiam a Oli życzę moc ptaszków w karmniku niech się jej serduszko raduje
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies