Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru cz. II

Ogród u stóp klasztoru cz. II

abiko 12:31, 23 maj 2016

Ja przypadkowo i też widziałam Gratuluję, miło ogląda się ogród, który się widziało na żywo
Ściskam Alinko
malgorzata_s... 13:41, 23 maj 2016

Krzyś mi nagrał program więc wieczorkiem spokojnie pooglądałam
Cudowne miejsce Alinko jesteś stworzona do telewizjiNaturalna z wdziękiem nie ustępującym MaiOgrodu na żywo nie widziałam ale w programie piękny bardzoZachwyconam bardzo
Joku 14:18, 23 maj 2016

Dołączam się do zachwytów. I tobą i ogrodem. Świetnie się zaprezentowałaś. Cieszyłam się bardzo widząc znajome ze zdjęć fragmenty ogrodu. W tym tworzony nie tak dawno wgłębnik.
alinak 19:24, 23 maj 2016

Joku napisał(a)
Dołączam się do zachwytów. I tobą i ogrodem. Świetnie się zaprezentowałaś. Cieszyłam się bardzo widząc znajome ze zdjęć fragmenty ogrodu. W tym tworzony nie tak dawno wgłębnik.

Jola pomyśl jak czas leci,wgłębnik już stoi 4 lata .Dzięki za miłe słowa.

2012 rok

2015

Alicja169 20:52, 23 maj 2016

Też obejrzałam : piękny ogród i przesympatyczną jego właścicielkę.
a specyfik do ratowania klematisów już stosowałam.
Pozdrawiam,
agata19762 21:01, 23 maj 2016

Gratki Alinko!!!
Poziomka 21:31, 23 maj 2016

Alinko, kamera kocha Ciebie i ogród.
Gratuluję Jasia
Miiriam 21:46, 23 maj 2016

Ja też gratuluję serdeczni i bardzo się cieszę ze zobaczylam Ciebie i Twój cudowny Ogród
alinak 22:40, 23 maj 2016

AgnieszkaW napisał(a)
Alinko, oglądałam "Majkę" z zapartym tchem. Gospodarze cudowni, gospodyni bez śladu tremy, z poczuciem humoru, a ogród - obronił się sam swoim pięknem w każdym zakątku. Był to jeden z najlepszych odcinków. Gratulacje Tylko żal, że nie było ogrodu w jesiennej odsłonie. Buziaki

Agnieszka 4 dni pracy ale montaż dla mnie ok.program o ogrodach i ja wyluzowałam ,wszak nie jestem w nim najważniejsza.

Kindzia napisał(a)
Alinko Twój piękny ogród oglądała się z zapartym tchem...wolę jednak na żywo...bo mogę Cię uściskać Ale wiesz, że nie przyjadę znowu aż do Twojej wizyty u mnie.

Kasia wyjazd do ciebie zaplanowany ...no chyba że jakieś tsunami nadejdzie.

bdan napisał(a)
Alinko o ogrodzie nie będę pisać, choć szkoda, że jesień pominięta ale my znamy ją z forum
O Tobie napiszę, od naszego spotkania w Wojsławicach czas Ci się cofnął, świetnie wyglądasz.

Dana -jasne na forum mamy dość fotek z różnych odsłon a ekipa się nie rozerwie . mają sporo pracy.
A ja jak ja ...po staremu.

laurowisnia napisał(a)
Tak, Danka ma rację, Alinko zachwycająco wypadłaś, od razu poznałam, nie widząc zapowiedzi. Miło było wraz z Tobą pospacerować po ogrodzie. Mój M. zainteresował się najbardziej gołębnikiem.
Zostawiam pozdrowienia.

Agata to już nic nie zostaje jak zapakować M-a i przyjechać coby sobie w realu gołąbki oglądnął.Zapraszam.Za miłe słówka pięknie dziękuję.

07_Rene napisał(a)
Ogród masz cudowny - mówię to zawsze. Kontakt z ludźmi masz świetny i to od razu dało się odczuć, bo sztuczności nie było Mój syn się strasznie ucieszył jak Cię w tv zobaczył Stęsknił się, bo odkąd chodzi do przedszkola to go każde nasze spotkanie omija... a już nieraz się pytał o Ciebie

Coś nie tak żeby sąsiad mnie w telewizji oglądał a na spotkanie nie miał czasu, biedny zapracowany przedszkolak.
Renia ty dobrze wiesz jak ja kocham opowieści dziwnej treści.

Milka napisał(a)
Obejrzałam odcinek, wypadłąś fantastycznie pieknie pokazali ogród, jest dorodny, dojrzały i wyjątkowy
Buziak Alinko

Irenka ja też mocno ściskam a ogrody to wszystkie warte pokazania .

abiko napisał(a)
Ja przypadkowo i też widziałam Gratuluję, miło ogląda się ogród, który się widziało na żywo
Ściskam Alinko

Agnieszko pozdrawiam serdecznie i wpadaj jeszcze kiedyś.

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Krzyś mi nagrał program więc wieczorkiem spokojnie pooglądałam
Cudowne miejsce Alinko jesteś stworzona do telewizjiNaturalna z wdziękiem nie ustępującym MaiOgrodu na żywo nie widziałam ale w programie piękny bardzoZachwyconam bardzo

Gosia błąd ,błąd powtarzam . mus się wreszcie u mnie spotkać, bo na spotkaniach u dziewczyn zawsze nagadać się nie możemy a mieszkamy rzut beretem
w to lato trzeba nadrobić.

Bea 22:41, 23 maj 2016

Jeszcze piękniej i pięknie.

Pozdrawiam