Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru cz. II

Ogród u stóp klasztoru cz. II

babka 23:17, 23 maj 2016

Jestem świeżo po obejrzeniu programu
Ogród robi wrażenie, jest bogaty i piękny, rabaty i ścieżki między rabatami powodują, że nic tam nie jest takie oczywiste, dają fajny efekt zaskoczenia
Odnioslłam wrażenie, ze jesteś bardzo konaktową, naturalną, serdeczną osobą. Cieszę się, że mogłam Cię poznać choćby przez ekran monitora
Pozdrowiam
Margarete 03:22, 26 maj 2016

Cudny ogród - to wiedziałam od dawna
Świetnie zaprezentował się i ogród i ty w programie. Dopiero dziś oglądałam, ale za to 2 razy
Super wyszło!
Gratuluję!
Ola54 15:09, 26 maj 2016

Dzięki programowi można odkryć sporo ogrodów....i Twój mnie również zachwycił
alinak 22:19, 26 maj 2016

agata19762 napisał(a)
Gratki Alinko!!!

Agata mam nadzieję że wreszcie kiedyś uda nam się spotkać to sobie skonfrontujesz telewizyjną prawdę o ogrodzie .

Poziomka napisał(a)
Alinko, kamera kocha Ciebie i ogród.
Gratuluję Jasia

Jasiu chyba się trochę mylisz pisząc o mnie .krnąbrna aktorka ze mnie,nie nadaję się kompletnie ,ale kwiatki i krzaczki owszem.

Miiriam napisał(a)
Ja też gratuluję serdeczni i bardzo się cieszę ze zobaczylam Ciebie i Twój cudowny Ogród

Beniu i ty tutaj.Pozdrawiam cieplutko i dziękuję za pochwały

Bea napisał(a)
Jeszcze piękniej i pięknie.

Pozdrawiam

Beata ja również pozdrawiam,wpadaj częściej .

babka napisał(a)
Jestem świeżo po obejrzeniu programu
Ogród robi wrażenie, jest bogaty i piękny, rabaty i ścieżki między rabatami powodują, że nic tam nie jest takie oczywiste, dają fajny efekt zaskoczenia
Odnioslłam wrażenie, ze jesteś bardzo konaktową, naturalną, serdeczną osobą. Cieszę się, że mogłam Cię poznać choćby przez ekran monitora
Pozdrowiam

Ola lata poprawiania błędów i nauki ogrodnictwa, sztuki komponowania roślin i ich obserwacji .Nawet nie umiem zliczyć ogromu tej pracy.
Bardzo Ci dziękuję za tak wysoką ocenę mojej osoby i mam nadzieję że kiedyś poznamy sie osobiście

Margarete napisał(a)
Cudny ogród - to wiedziałam od dawna
Świetnie zaprezentował się i ogród i ty w programie. Dopiero dziś oglądałam, ale za to 2 razy
Super wyszło!
Gratuluję!

Gosia 2x ?-a wiesz że ja też. drugi raz dopiero dostrzegłam ile pracy włożyliśmy w ten program. A tu jeszcze jesień ominęliśmy.

Michalina napisał(a)
Dzięki programowi można odkryć sporo ogrodów....i Twój mnie również zachwycił

Program ma taką ideę żeby pokazując ogrody zachęcić Polaków do uprawiania sztuki ogrodniczej w szerszym spektrum, wychodząc poza ramy trendów i mody.

anna_g 18:00, 28 maj 2016

Dołączam do gratulacji Alinko... Ogród masz wspaniały i piękny - nie omieszkałam wszystkim oglądającym domownikom pochwalić się że widziałam go "na żywo"... A program - mógł trwać tak co najmniej dwa razy dłużej Świetny pomysł z tą tekturą zamiast zdejmowania darni - to wiele ułatwia pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję
Pszczelarnia 19:20, 28 maj 2016

To ja muszę obejrzeć!
Ozz 00:30, 30 maj 2016

Raz na ruski rok wpadam, a tu od razu i premiera telewizyjna widzę i zaproszenie na biesiadę

Pozdrawiam ciepło i zachwycam się bodziszkami, ja znalazłam miejsce u siebie tylko na 3 gatunki (żałobny, korzeniasty i Rozanne)
laurowisnia 11:02, 01 cze 2016

Nie wiem co M. na to, ale czasy nastoletnie by sobie powspominał.
A zaglądasz do Krakowa czasem Alinko?
Napiszę pw.
alinak 18:53, 12 cze 2016

Dziewczyny oglądacie mecz? masakra kopią naszych ,biedne chłopaki.

podglądam ostatnio ,że na forum łubiny i ostróżki w trendzie. No to jeszcze wam dorzucę do nich pustynniki,też są świetne.

miskka 18:56, 12 cze 2016

hahaha a ja oglądam i mecz i twoje pustynniki