Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

Karol99 16:17, 08 wrz 2015

Doniczki bardzo fajne.
MirellaB 16:53, 08 wrz 2015

Amelio tyle liści już u Ciebie? To chyba przez ten wiatr? U mnie na szczęście jeszcze nie ma liści do grabienia

Kuchnię masz bardzo ładną, nowoczesną, ale współczuję wszystkim, którzy robią w połysku. Wszystko na tym widać, palce, smugi, kropki itd.
Dla mnie to są takie kuchnie na pokaz, mieć i nic nie robić, no chyba, że kogoś nie denerwują te ślady.

Zobacz moją kuchnię, nic specjalnego, ale łatwa w utrzymaniu, bez polerowania https://www.ogrodowisko.pl/watek/196-wnetrzowisko-dom-i-wnetrze?page=40
Marga 18:48, 08 wrz 2015

Mirello, to na O. jest wnętrzarski wątek?!!? Dzięki Ci piękne, będę miała co robić wieczorem
U mnie planowanie kuchni zostało odłożone na późną jesień i zimę. Teraz wszystkie inspiracje mile widziane

Amelio, doniczki bardzo fajne, ale najbardziej, nie wiem czemu, to podoba mi się ta świecąca
A liści to też mam juz kupę :/
Macham
amelia_b 21:37, 08 wrz 2015

Kasya napisał(a)
to rozchodniki kwitną ? ładny taki ciemnorozowy kolor
jaka to odmiana ?

tak, to rozchodnik Munstead Dark Red
amelia_b 21:44, 08 wrz 2015

iwka napisał(a)
doniczki są ok myślałam, że naprawdę mają plamy,

jesień masz piekną

co do kuchni to chyba zmieniły mi się gusta, kiedyś chciałam ciemną, bo wydawało mi się, że właśnie dobra do brudu. Teraz jak tak patrzę u siostry ma białą i twierdzi, że super w utrzymaniu. A szkło też ma i nie narzeka na razie, strzeliła sobie w kolorze fuksji, ha ha nawet nawet to wygląda

hi hi mi gusta się średnio raz na kwartał zmieniają i co z tego na razie tzn przez najbliższe lata nic z tym nie zrobię nawet się już nie denerwuje jak mi dzieci czymś w te fronty walą, szybciej będą zdezelowane zresztą sama przy relingach pazurami podrapałam na czerwono, a potem wpadłam na genialny pomysł ze zmywaczem pościeram rysy po lakierze i co tam gdzie tarłam zmatowiały

masz racje jesień cudna, tylko jakby sąsiad swoje liście pozbierał mój się cieszy bo jutro ma je odkurzaćtrawy teraz nie kosi to bezrobotny
amelia_b 21:49, 08 wrz 2015

Magda70 napisał(a)
Wielkie dzięki
Blat też masz matowy z tego co widzę
I jaki porządek w pieknej, dużej kuchni

No mnie te ściany zastanawiają...marzyło mi się własnie szkło na ścianie...Muszę mocno myśleć.

A donice aż tak bardzo się nie różnią...

nie ma za co Magda blat jest ok, i tak jak piszesz matowy ha ha porządek, bo z rana potem się już wejść nie da
amelia_b 22:07, 08 wrz 2015

Shemsi napisał(a)
Ślicznie Ci się jesień zaczyna. Co to to te blond trawki?

Czemu byś szkła nie robiła? Ja mam nad blatem hartowane, pod szkłem tapetę, jestem bardzo zadowolona. Miła odmiana po kaflach, które dużo trudniej było doczyścić.

o proszę trawka na początku maja, to stipa

weronika moje szkło po tygodniu pękło jak elektryk przykręcał mi gniazdko, moja była cięta z jednego kawałka nie wymieniłam jej na nową bo już miałam dosyć ja wolała bym kafelki
AnnaCh 22:10, 08 wrz 2015

A ja mam kafelki takie jak na podłodze, czyli takie duże 60x60 i fajnie, bo w sumie mam tylko między nimi te pionowe fugi, bo odległość między górnymi i dolnymi szafkami to 60 cm
AnnaCh 22:10, 08 wrz 2015

Agnieszka z Ogrodu pod Borem pytała czy ktoś ma stipę, nie wiem czy się znacie?
amelia_b 22:21, 08 wrz 2015

Karol99 napisał(a)
Doniczki bardzo fajne.

pierwsza jest ok, ale tamte kolejne to już kolor nie ten, pójdą pod pędzel i tak i tak