Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

nawigatorka 13:55, 09 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Właśnie się zastanawiam czy teraz to ruszać czy wiosną,no ja widziałam u ciebie ta pryzmę darni

Możesz teraz zdjąć tylko kancik darni tak jak ma przebiegać linia rabaty(tak na szerokość 10 cm) popatrzeć przez zimę czy Ci to pasuje i czy się sprawdza, ewentualnie korygowac a reszta wiosna.ale ja bym nie wytrzymała
iwka 14:02, 09 wrz 2015

ja też
Marga 14:36, 09 wrz 2015

Mi osobiście najbardziej podoba się wersja Asi, ze ścieżką. Dobre ma oko
amelia_b 16:17, 09 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

Możesz teraz zdjąć tylko kancik darni tak jak ma przebiegać linia rabaty(tak na szerokość 10 cm) popatrzeć przez zimę czy Ci to pasuje i czy się sprawdza, ewentualnie korygowac a reszta wiosna.ale ja bym nie wytrzymała

Też bym chciała teraz,ale muszę wziąć poprawkę że się czasowo teraz nie wyrobię, za 1,5 tygodnia wracam do pracy musiała bym ją robić na hura zrobię tak jak mówisz ściągnę tylko po linii,popryskam czymś żeby trawę wypaliło, a na wiosnę glebogryzarką jeżeli chodzi o koszt to w tysiącu powinnam się zamknąć, bo nasiona werbeny i stipy będę mieć swoje
Kawa 16:41, 09 wrz 2015

macham
amelia_b 16:44, 09 wrz 2015

idę od razu do ciebie
inag 20:35, 09 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

ja od samego początku mam nerwa na kuchnię a szkło miałam tylko tydzień bo potem pękło i tak już zostało, nie wymieniliśmy

A dlaczego pękło? Ja już nawet nie liczę ile razy stuknęłam garnkiem, rzuciłam w nie pękiem kluczy itd. Nie ma nawet rysek. Może źle Ci przykleili i pęcherze powietrza zostały między szkłem a ścianą i miało jakieś słabe punkty??? Tak sobie kombinuję bo moje już naprawdę dużo przeszło i jest super...
inag 20:38, 09 wrz 2015

Ja też zdecydowanie jestem za wersją Asi. Wygląda super. Bardzo ciekawie i niebanalnie
amelia_b 20:43, 09 wrz 2015

inag napisał(a)

A dlaczego pękło? Ja już nawet nie liczę ile razy stuknęłam garnkiem, rzuciłam w nie pękiem kluczy itd. Nie ma nawet rysek. Może źle Ci przykleili i pęcherze powietrza zostały między szkłem a ścianą i miało jakieś słabe punkty??? Tak sobie kombinuję bo moje już naprawdę dużo przeszło i jest super...

Elektryk zakładał mi gniazdko i tak dokrecał że strzeliło,fakt wziął mniej za swoją robotę
amelia_b 20:47, 09 wrz 2015

inag napisał(a)
Ja też zdecydowanie jestem za wersją Asi. Wygląda super. Bardzo ciekawie i niebanalnie

Mi też się bardzo podoba,i tak zostanie ale z realizacjią muszę poczekać do wiosny,trudno