Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

iwka 08:23, 12 wrz 2015

ambrowca amerykańskiego ostatnio sadziła Jola z lawendowego, widziałaś?
Warmia 08:23, 12 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Marta przerwa jest po to żeby dzieci mogły swobodnie biegać nie rujnując rabaty To jest dość długo. zdjęcie tego nie oddaje.

Ok. już kumam. Pomysł z trzema kulkami fajny. A co pod nimi?
iwka 08:28, 12 wrz 2015

ten jest mniejszy rośnie do 5 metrów, ambrowiec amerykański Gum Ball
amelia_b 08:28, 12 wrz 2015

MirellaB napisał(a)
Mam rolety duo dzień-noc, ale mimo to w moim salonie okna bez firanek i zasłon wyglądają na niewykończone. Sama nie dam rady dobrać, więc zlecę projekt i szycie.

Amelia mi się podoba wersja Iwonki. Drzewa wygoglowałam i poczytałam. One rosną bardzo duże, współczuję grabienia czy odkurzania liści.

Fajny masz ten wjazd taki długi
Mirellko te dwie wersję są bardzo podobne do siebie
Ja kupiłam najtańsze firanki żeby cokolwiek było w oknach, miałam je wymienić i tak już 2 rok wisząmi się do kuchni marzyły rolety rzymskie na karnisz a teraz zawsze coś innego się znajdzie i firanki odchodzą na któryś tam kolejny plan

Nam się wjazd podoba ale ktokolwiek do nas przyjedzie i przyjdzie mu cofać to klnie na potęgę
amelia_b 08:30, 12 wrz 2015

iwka napisał(a)
ambrowca amerykańskiego ostatnio sadziła Jola z lawendowego, widziałaś?
Nie nie widziałam zobaczę znalazłam po 40 zł taki do 1,4m w mojej okolicy, to uważam że warto kupić szybko urośnie fajne takie już po 3 metry ale za drogie, żeby trzy na raz mieć
amelia_b 08:32, 12 wrz 2015

Warmia napisał(a)

Ok. już kumam. Pomysł z trzema kulkami fajny. A co pod nimi?

a pod nimi: perovskia, rozplenica na "H" ciągle zapominam, rozchodniki ciemne, spita, werbena patagońska
Warmia 08:39, 12 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

a pod nimi: perovskia, rozplenica na "H" ciągle zapominam, rozchodniki ciemne, spita, werbena patagońska

Rozplenica pewnie hameln, a ta spita to dobrze rozumiem, że stipa czy coś innego?
Warmia 08:43, 12 wrz 2015

Perovskia ładna tylko ludzie narzekają, że rośnie krzaczor, który się rozkłada i do tego bardzo krucha? A Ty masz doświadczenia z tą rośliną?
amelia_b 09:22, 12 wrz 2015

Warmia napisał(a)
Perovskia ładna tylko ludzie narzekają, że rośnie krzaczor, który się rozkłada i do tego bardzo krucha? A Ty masz doświadczenia z tą rośliną?
mam jedna mi jak się kładła to poprzycinałam to co leżało i teraz ładnie stoi i się trochę rozkrzewiła jak ja kupiłam to miała ze 30 cm i dwa małe patyki, myślałam że nic z niej w tym roku nie będzie ale dała radę
amelia_b 09:23, 12 wrz 2015

Warmia napisał(a)

Rozplenica pewnie hameln, a ta spita to dobrze rozumiem, że stipa czy coś innego?
tak Marciu hameln, ciągle zapominam, i stipa, he he literówka