Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 17:46, 11 wrz 2015

Kasya napisał(a)
fajna kompozycja w kubeczku
a co to za dyplom na scianie ??

Dyplom cytuję: "serdeczne życzenia wszelkiej pomyślności na nowej drodze obowiązków szkolnych składa grono pedagogiczne" na tej scianie co ważniejsze życzy wiszą
ewsyg 21:12, 11 wrz 2015

Witaj Amelio. Ty też masz dylematy co, gdzie, jak. Fajnie mają osoby z zagospodarowaną działką.
Pozdrawiam Ewa
babka 21:24, 11 wrz 2015

Ładny bukiecik
Kuba 21:39, 11 wrz 2015

Amelko dawno już do Ciebie miałam zajrzeć bo mnie awatarek zachęcał do odwiedzin ale zeszło mi aż do dzisiaj. Przejrzalam na razie kilkanaście stron, ogrodu za wiele nie widziałam ale donice i kuchnię podziwiałam. Masz dobry gust i ogród zapowiada się piękny
Od razu dopowiem że linia rabaty na podjeździe coś mi nie pasuje, ale sama nie wiem co innego poradzić, może jeszcze coś wpadnie w oko przepraszam jeśli za bardzo się wymądrzam...ale jakoś musiałam...
amelia_b 21:44, 11 wrz 2015

ewsyg napisał(a)
Witaj Amelio. Ty też masz dylematy co, gdzie, jak. Fajnie mają osoby z zagospodarowaną działką.
Pozdrawiam Ewa

Mam dylematy mam też co niektórym zazdroszczę że mają już a ja będę musiała czekać z 5 lat zanim coś będzie coś konkretnego widać
amelia_b 21:46, 11 wrz 2015

babka napisał(a)
Ładny bukiecik
Babko chryzantemy teściowej skradłam
lorka 21:55, 11 wrz 2015

o matulu, aleście się opisaly przez ten ponad miesiąc... musze nadrobić wszystko
amelia_b 22:02, 11 wrz 2015

lorka napisał(a)
o matulu, aleście się opisaly przez ten ponad miesiąc... musze nadrobić wszystko

Agatko nie ma co nadrabiać, obyś na bieżąco dawała radę u mnie nic się prawie nie działotrochę ploteczek i przymierzam się do nowej rabaty, ale na razie dostałam zimny prysznic i jak to powiedział mój mąż: może zrobimy coś w 2017 dowcipniś ja bym chciała już. Zresztą wczoraj mu tłumaczyłam że lepiej jak ogród się razem starzeje a nie tył będzie stary a z przodu miniatury, ale to jak grochem o ścianę
paula23 22:13, 11 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

Agatko nie ma co nadrabiać, obyś na bieżąco dawała radę u mnie nic się prawie nie działotrochę ploteczek i przymierzam się do nowej rabaty, ale na razie dostałam zimny prysznic i jak to powiedział mój mąż: może zrobimy coś w 2017 dowcipniś ja bym chciała już. Zresztą wczoraj mu tłumaczyłam że lepiej jak ogród się razem starzeje a nie tył będzie stary a z przodu miniatury, ale to jak grochem o ścianę

Mężowie to chyba wszyscy tak maja mój też mi dziś zapędy ochładzał ale ja się mu nie dam :
amelia_b 22:16, 11 wrz 2015

paula23 napisał(a)

Mężowie to chyba wszyscy tak maja mój też mi dziś zapędy ochładzał ale ja się mu nie dam :

najgorsze jest to że on ma trochę racji co rzadko mu się zdarza no ale czasem ma