Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

paula23 22:23, 11 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

najgorsze jest to że on ma trochę racji co rzadko mu się zdarza no ale czasem ma

Ale tylko TROCHE sama to napisałaś no wszystko wszystkim ale nie można sobie wszystkich przyjemności w życiu odmawiać żeby było sprawiedliwie to powiedz mu że w ciągu roku tylko przez pół roku będziesz robić w ogrodzie w drugą połowę tą mroźną nic do ogrodu nie dokupisz ja tak mojemu mówie hah
amelia_b 22:30, 11 wrz 2015

paula23 napisał(a)

Ale tylko TROCHE sama to napisałaś no wszystko wszystkim ale nie można sobie wszystkich przyjemności w życiu odmawiać żeby było sprawiedliwie to powiedz mu że w ciągu roku tylko przez pół roku będziesz robić w ogrodzie w drugą połowę tą mroźną nic do ogrodu nie dokupisz ja tak mojemu mówie hah

do ogrodu nie ale do domu już mi się sporawa lista robi od nowych firanek po dozownik do mydła bo zbiłam w tamtym tygodniui zmiotkę połamałammój dziś na zakupach stwierdził że mnie nie można ze sobą nigdzie zabrać bo świruje w markecie i za dużo do koszyka wkładam i to i tamto
paula23 22:40, 11 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

do ogrodu nie ale do domu już mi się sporawa lista robi od nowych firanek po dozownik do mydła bo zbiłam w tamtym tygodniui zmiotkę połamałammój dziś na zakupach stwierdził że mnie nie można ze sobą nigdzie zabrać bo świruje w markecie i za dużo do koszyka wkładam i to i tamto

Haha dziś jak odezwałam się o nowym dywanie to mój do mnie co sezon ogródkowy się kończy

ale u mnie to nic nowego w sezonie praktycznie nic w domu nie zmieniam a w zimę nuda mi uderza i zawsze coś unowocześniam
amelia_b 22:53, 11 wrz 2015

paula23 napisał(a)

Haha dziś jak odezwałam się o nowym dywanie to mój do mnie co sezon ogródkowy się kończy

ale u mnie to nic nowego w sezonie praktycznie nic w domu nie zmieniam a w zimę nuda mi uderza i zawsze coś unowocześniam
paula ja mam dwa malutki dywaniki i to jeden pożyczony od siostry żeby mała miała gdzie sie bawić na podłodze
paula23 22:59, 11 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
paula ja mam dwa malutki dywaniki i to jeden pożyczony od siostry żeby mała miała gdzie sie bawić na podłodze

Wszystko powoli nie da się wsytkiego na raz mieć no chyba ze wygrasz w totka
AnnaCh 23:02, 11 wrz 2015

A ja mam tylko jeden I też mały. Firanek nie mam prawie wcale, bo nie lubię, zasłon kilka...
amelia_b 23:05, 11 wrz 2015

paula23 napisał(a)

Wszystko powoli nie da się wsytkiego na raz mieć no chyba ze wygrasz w totka

nie przywiązuje się do rzeczy, do roślin i ludzi tak o i jedno wiem na pewno ze wyszła bym z domu i nie było by mi szkoda niczego zresztą to jest czwarte miejsce w którym mieszkam, nie mam jakoś jeszcze do niego sentymentu
amelia_b 23:07, 11 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
A ja mam tylko jeden I też mały. Firanek nie mam prawie wcale, bo nie lubię, zasłon kilka...
ja nie mam zasłon, firanki mam długie mgiełki
paula23 23:13, 11 wrz 2015

Oj mi by było szkoda strasznie mojego ogrodu...

A ja się już nie mogę doczekać nowego domu tam nie będę mieć ani zasłon ani firanek tylko rolety dzień/noc Nienawidzę firanek, nienawidzę zasłon a jak mi przychodzi 6 okien umyć poprać firanki i zasłony, poprasować i powiesić to mnie coś trafia...
AnnaCh 23:20, 11 wrz 2015

Mi by też było szkoda mojego miejsca na ziemi
A firanek też nie znoszę Mam w salonie np. tylko takie proste, pojedyńcze karnisze na zasłony. Też chciałam tylko dzień-noc rolety, ale mnie cena dobiła, a trafiłam na fajne, taniutkie zasłony w promocji, więc są W sumie to zadowolona jestem i jakoś tak mało łyso jest. Ale np. w kuchni mam tylko żaluzje i nic więcej. Minimalizm i tyle