Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 09:10, 27 lip 2017

szemusia napisał(a)
Amelko - obiecuję, ze wieczorem zasiądę do lektury Twojego wątku, bo aż głupio się czuję tak pakując się z buciorami
Tych tysiąca stron raczej nie ogarnę, ale postaram się
Pozdrawiam serdecznie
nawet nie próbuj tego czytać, nie ma po co ja przez dwa lata prawie nic nie zrobiłam konkretnego
szemusia 20:55, 28 lip 2017

Amelko, "śledząc" Toszkę doczytałam jej wypowiedź odnośnie jesiennego sadzenia traw - pytałysmy o to.

Cytuję Toszkę: Kup trawy na jesieni (bo na wiosnę ciężko dostać ładne sadzonki). Zadołujesz w doniczkach i tyle. Problem polega na tym, że trawy posadzone do gruntu wzmagają wegetację zamiast ją późną jesienią spowalniać i w efekcie jest problem z zimowaniem. Zadołujesz, obsypiesz korą (ocieplisz) i będzie dobrze.

A więc musze się szybko uporać z rabatą, coby mi trawy zimą nie padły. A tu jeszcze darń nie zdjęta
amelia_b 12:12, 29 lip 2017

Wedrówka ludów była dzięki Iwonka za seslerię jesienną
amelia_b 12:14, 29 lip 2017

szemusia napisał(a)
Amelko, "śledząc" Toszkę doczytałam jej wypowiedź odnośnie jesiennego sadzenia traw - pytałysmy o to.

Cytuję Toszkę: Kup trawy na jesieni (bo na wiosnę ciężko dostać ładne sadzonki). Zadołujesz w doniczkach i tyle. Problem polega na tym, że trawy posadzone do gruntu wzmagają wegetację zamiast ją późną jesienią spowalniać i w efekcie jest problem z zimowaniem. Zadołujesz, obsypiesz korą (ocieplisz) i będzie dobrze.

A więc musze się szybko uporać z rabatą, coby mi trawy zimą nie padły. A tu jeszcze darń nie zdjęta
Dzięki Beatko
amelia_b 12:39, 29 lip 2017

Rosną

amelia_b 14:14, 29 lip 2017

zakupy
dominika_ 16:18, 29 lip 2017

Zakupy zrobione czyli to co kobiety lubią najbardziej. Różową annabell widziałam już w kilku miejscach, ciekawe czy równie wiotka jest jak biała? Jak cenowo wygląda?
amelia_b 16:51, 29 lip 2017

dominika_ napisał(a)
Zakupy zrobione czyli to co kobiety lubią najbardziej. Różową annabell widziałam już w kilku miejscach, ciekawe czy równie wiotka jest jak biała? Jak cenowo wygląda?
za roślinę 50-60 cm zaplaciłam 36 zł, jest wiotka, ale i wietrzna rabata ma być więc mi to nie przeszkadza
MirellaB 16:56, 29 lip 2017

Pink Annabelle też chciałam kupić, ale mam tyle hortensji ogrodowych, że zrezygnowałam z tego koloru na rzecz białych

Niech Ci zdrowo rośnie
amelia_b 17:15, 29 lip 2017

Rzekła bym " za jakie grzechy", ale wiem za jakie to nie będę marudzić