Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 18:48, 29 mar 2016

iwka napisał(a)
to u mnie tylko postraszyło
do mnie przegnalas,łobuzie jeden odebrałas zające?
amelia_b 18:51, 29 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
U mas pierwsza burza byla 4 lutego.ake u nas dzis tez raz leje a raz swieci slonce i wieje do tego
To nieźle, u mnie też dziś wszystko było,oprócz śniegu,teraz tylko leje i wieje
iwka 19:00, 29 mar 2016

amelia_b napisał(a)
do mnie przegnalas,łobuzie jeden odebrałas zające?
haha ale zapowiadało się ostro, jak walnęło to aż światło zgasło

jutro sympatyczny kolega mi odbierze bo z towarem będzie do nich jechał nie musiałam się przez całe miasto przeciskać, a tak rano podskoczy i odbierze dobrze że ich nie miałam bo teściowa dzisiaj wpadła i zaraz by chciała takie same, tak schowam a za rok powiem, że nie pamiętam gdzie kupiłam
Makao_J 19:23, 29 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Masakra,w pogodzie nie nawidze dwóch rzeczy: wiatru i burzy. Wiatru bo parę lat temu zerwało w moim rodzinnym domu dach podczas wichury,a burzy ponieważ nie daleko naszej posesji rosło wielkie drzewo i zawsze obrywało piorunem uraz mam z dzieciństwa

Współczuję.

Niestety ja nie mogę sobie pozwolić na lęki bo jeśli ja zacznę panikować to kto uspokoi dzieciaki.
Moja mama zawsze panikowała podczas burzy. Porażka. Bo gdy się bałam to do kogo miałam iść skoro ona była w większym strachu. Właziłam pod pierzynę.
Teraz mam to w nosie. Co ma być to będzie i strach mi w niczym nie pomoże.
amelia_b 19:53, 29 mar 2016

A ja do szafy Aniu ja się boję wewnętrznie,zewnętrznie jestem twarda
Karol99 20:07, 29 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Masakra,w pogodzie nie nawidze dwóch rzeczy: wiatru i burzy. Wiatru bo parę lat temu zerwało w moim rodzinnym domu dach podczas wichury,a burzy ponieważ nie daleko naszej posesji rosło wielkie drzewo i zawsze obrywało piorunem uraz mam z dzieciństwa

Ja wiatru tez nienawidzę, okropność.
Burz się zawsze obawiam, nigdy nie wiadomo jakich szkód narobią.
iwka 20:19, 29 mar 2016

amelia_b napisał(a)
A ja do szafy Aniu ja się boję wewnętrznie,zewnętrznie jestem twarda
to tak jak ja jak mieszkalismy u rodzicow to strach był mniejszy, później po przeprowadzce sama z małym dzieckiem normalnie siadalam jak najbliżej drzwi żeby w razie co szybko uciec z domu po latach człowiek się uodparnia i strach ma mniejsze oczy
paulina_ns 20:21, 29 mar 2016

Amelka to na pewno by Ci nie przypasowalo miejsce, gdzie ja mieszkam u nas jak nie wieje mamy święto, podczas burzy nie raz znajomi do nas dzwonią, czy mamy jeszcze dach na początku był strach i szok,ale po czasie idzie do tego przyzwyczaić
amelia_b 22:24, 29 mar 2016

nabawiłam się dziś 3 odcisków na paluchachręce mi się od roboty odzwyczaiłyogrodowo podziałałam tylko na murku ale i tak zadowolona jestemoczywiście miałam pomocnika
Shemsi 22:26, 29 mar 2016

U nas też burza i grad, ale mniejszy, wielkości pieprzu. Wiatru też się bardzo boję, kiedyś na wakacjach kilkadziesiąt metrów od nas przeszło coś jakby trąba powietrzna - spustoszenie straszne. Aż bałam się pomyśleć, co by było, gdyby to szło bliżej nas, siedzieliśmy w małym drewnianym 100-letnim domku :/