Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 20:52, 23 kwi 2016

babka napisał(a)
Aleś ty porządnicka jesteś Amelka, wszystko pod sznureczek i czyściusieńko.
Ścieżka wkomponowana w rabatę o wiele fajniej teraz wyglada i dotakowy plus - łatwiej będzie ci kosić

dumna jestem strasznie z tej dłubaniny a że ścieżkę mój pochwalił to dumna jestem podwójnie
amelia_b 21:00, 23 kwi 2016

iwka napisał(a)
gorsze miałam i się wylizały teraz będę walczyć o pięć dużych kul, szkoda mi ich bardzo, takie biedne się zrobiły.

Azofoskę możesz sypnąć teraz i psiuknąć mospilanem, a za tydzień dolistnie florovitem jak mają żyć to wytrzymają

Dużo dzisiaj zrobiłaś, pięknie wszystko wygląda ja znowu w pół zgięta
Znów ze stodołą walczyłaś? Biedny ten twój kręgosłup.Już mam gotowy plan działania,dzięki. Teściowa mi pomogła,za małą biegała to się mogłam w ciszy i spokoju zrelaksować przy wyrywaniu,nie obyło się bez strat
Anda 21:07, 23 kwi 2016

Ameli, lecisz z tą robotą, fiu, fiu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
amelia_b 21:15, 23 kwi 2016

Anda napisał(a)
Ameli, lecisz z tą robotą, fiu, fiu
stoję Ewciu na razie za dużo mam ziemi na rabacie i muszę wszystko obniżać,wybieram tak z 5-6 cm niżej od trawnika żeby mi potem kosiarka kory nie brała. Musimy jeszcze krawężniki od sąsiada w rogu zrobić, bo po wybraniu ziemi mam lukę pod siatka 10 cm i dalsze sypanie kory jest bez sensowne ,przy większym deszczu po płynie mi do sąsiada Fajnie że się coś robi,zawsze to do przodu
katel 21:38, 23 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
he he no mogłam się tego spodziewać ze jak zajedziesz to coś przytaszczyszwidziałam, cena fajna nie za drogie dziękuje ze zajechałaś, muszę sama pojechać i zobaczyć, a może jutro coś znajdziemy, większe auto bierz, bo się możemy z zakupami nie zmieścić, mój się śmiał żebyśmy sobie przyczepkę wzięły, żartowniś

EMusia samochód biorę a z tą przyczepką to nieźle trafiłaś właśnie z tydzień temu szukałam haków na Allegro, bo nie mam czym piachu przywieźć
babka 21:39, 23 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
dumna jestem strasznie z tej dłubaniny a że ścieżkę mój pochwalił to dumna jestem podwójnie

Miło
amelia_b 22:01, 23 kwi 2016

babka napisał(a)

Miło
patrz jakoś się dziwnie slycha w tym sezonie,i pochwali i nie zrzędzi,myślałam że gorzej będzie
amelia_b 22:02, 23 kwi 2016

katel napisał(a)

EMusia samochód biorę a z tą przyczepką to nieźle trafiłaś właśnie z tydzień temu szukałam haków na Allegro, bo nie mam czym piachu przywieźć
pogadać z moim? To ci przywiezie
babka 22:04, 23 kwi 2016

heee może taki rok bo mój eMuś też dziwnie zgodny w tym temacie Może zaczynają dostrzegać i doceniać ?
amelia_b 22:48, 23 kwi 2016

babka napisał(a)
heee może taki rok bo mój eMuś też dziwnie zgodny w tym temacie Może zaczynają dostrzegać i doceniać ?
Oby