Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 18:00, 23 kwi 2016

Aga ja coś czuje ze moje podziela los twoich, ale szczerze mówiąc ja ci się nie dziwie ze chcesz je wywalić, tez bym cierpliwość do nich straciła, te trzy to koszmarne. Duze kupiłaś, moje to takie po 10-15 cm, ale i tak ich szkoda
amelia_b 18:05, 23 kwi 2016

kolory
lojalna_ 18:06, 23 kwi 2016

Niezła robota dlubaczki Ci siev trafiła. Sesleria urodziła sie na nowo musze sobie kupic wreszcie

Bukszpany jesli ich jeszcze nie wyrzucasz jak Aga to napewno nie zaszkodzi im albo azofoska jak pisze Renia albo siarczan potasu tylko ten rozpuszczalny albo florowit . Mozesz wyciąć te żółte i spryskać Mospilanem tyle wiem z zeszłego roku dziewczyny mi tak radziły i pomogło
amelia_b 18:19, 23 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)
Niezła robota dlubaczki Ci siev trafiła. Sesleria urodziła sie na nowo musze sobie kupic wreszcie

Bukszpany jesli ich jeszcze nie wyrzucasz jak Aga to napewno nie zaszkodzi im albo azofoska jak pisze Renia albo siarczan potasu tylko ten rozpuszczalny albo florowit . Mozesz wyciąć te żółte i spryskać Mospilanem tyle wiem z zeszłego roku dziewczyny mi tak radziły i pomogło
Jolu śrubokręt,nożyk i odlot,dwie godzinki z przerwą na pogaduchy z sąsiadem przez płot i gotowe a jak to zrobić żeby ich nie przenawozić? Od czego zacząć i w jakich odstępach czasu?
Marga 20:02, 23 kwi 2016

Mojej młodej bukszpanowej obwódce nic strasznego sie nie dzieje, ale na wszelki wypadek podlałam ją dziś florovitem uniwersalnym.
lojalna_ 20:05, 23 kwi 2016

No nie chodziło mi o to zeby lac wszystko tylko zebys wybrała jeden produkt do podlania .
babka 20:14, 23 kwi 2016

Aleś ty porządnicka jesteś Amelka, wszystko pod sznureczek i czyściusieńko.
Ścieżka wkomponowana w rabatę o wiele fajniej teraz wyglada i dotakowy plus - łatwiej będzie ci kosić

amelia_b 20:26, 23 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)
No nie chodziło mi o to zeby lac wszystko tylko zebys wybrała jeden produkt do podlania .
Ja to bym wszystko na raz dała,max z tygodniowym dostępem
iwka 20:47, 23 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
Ja to bym wszystko na raz dała,max z tygodniowym dostępem
gorsze miałam i się wylizały teraz będę walczyć o pięć dużych kul, szkoda mi ich bardzo, takie biedne się zrobiły.

Azofoskę możesz sypnąć teraz i psiuknąć mospilanem, a za tydzień dolistnie florovitem jak mają żyć to wytrzymają

Dużo dzisiaj zrobiłaś, pięknie wszystko wygląda ja znowu w pół zgięta
amelia_b 20:47, 23 kwi 2016

Marga napisał(a)
Mojej młodej bukszpanowej obwódce nic strasznego sie nie dzieje, ale na wszelki wypadek podlałam ją dziś florovitem uniwersalnym.
To dobrze