Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

inag 00:14, 14 cze 2016

Lawenda przy tej białej róży albo na odwrót: róża przy lawendzie wygląda świetnie!
Nie chciałabyś podjechać do mnie trochę pokulkować bukszpany? Nie mogę się do tego zabrać...
amelia_b 14:08, 14 cze 2016

inag napisał(a)
Lawenda przy tej białej róży albo na odwrót: róża przy lawendzie wygląda świetnie!
Nie chciałabyś podjechać do mnie trochę pokulkować bukszpany? Nie mogę się do tego zabrać...
Ilonko chętnie Murek/donica przy tarasie dziękuje

amelia_b 14:11, 14 cze 2016

Chciała bym dokupić do rabaty z werbeną, perovskią, trzciniakiem, stipą?, he he i od wczoraj kocimiętką szałwie myślałam o caradonna. może ktoś z was ma sprawdzonego sprzedawcę, żebym na pewno kupiła to co chce?

Już nie aktualne znalazłam sprzedawcę
Marga 22:53, 14 cze 2016

zamawiasz kocimiętkę?
Wpadłam popatrzeć znowu na Twoją śnieżnobiałą różę. Nawet nie wiedziałam, że róże mogą być aż tak białe
Nieźle nam dzis popadało, co?
jolanka 23:24, 14 cze 2016

amelia_b napisał(a)
Chciała bym dokupić do rabaty z werbeną, perovskią, trzciniakiem, stipą?, he he i od wczoraj kocimiętką szałwie myślałam o caradonna. może ktoś z was ma sprawdzonego sprzedawcę, żebym na pewno kupiła to co chce?

Już nie aktualne znalazłam sprzedawcę

Kupilyśmy w Pęchcinie kocimiętkę ale wysoką. Jestem ciekawa jak sie sprawdzi z różami . Kolory biel i niebieski super połączenie.
amelia_b 07:27, 16 cze 2016

Marga napisał(a)
zamawiasz kocimiętkę?
Wpadłam popatrzeć znowu na Twoją śnieżnobiałą różę. Nawet nie wiedziałam, że róże mogą być aż tak białe
Nieźle nam dziś popadało, co?
Monika po deszczu już śladu nie ma, nawet mój sąsiad już rano biegał z wężem i podlewał

Zamówiłam dwa rodzaje kocimiętki : jedna zwykłą pisało że niebieska, a drugą "Walker's Low", a i jeszcze szałwia Caradonna
amelia_b 07:28, 16 cze 2016

jolanka napisał(a)

Kupilyśmy w Pęchcinie kocimiętkę ale wysoką. Jestem ciekawa jak sie sprawdzi z różami . Kolory biel i niebieski super połączenie.
jak zamawiałam to właśnie widziałam taka co dorasta do 90 cm ale dla mnie troszkę za wysokaCiesze się ze Ci się podoba połączenie róż z lawendą, a też je bardzo lubię
amelia_b 11:11, 16 cze 2016

Głupie pomysły przychodzą mi do głowy a jak by tak brzozową przerobić?
Kawa 11:16, 16 cze 2016

trawnik chcesz targać?
a co twój em na to?
szersze rabatki na pewno wyglądałyby fajniej
iwka 11:19, 16 cze 2016

miejsca pewnie na roślinki Ci brakuje ścieżka z płyt fajnie by tam wyglądała